ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Μάσκες, ξαφνικά, υποχρεωτικά σε ανοιχτό χώρο !

Τι έγινε ξαφνικά ;  Το μυαλό μου πήγε στο κακό…   Αστυνομικός στην  είσοδο της Συναυλίας της Αναστασίας Σιάχου,  απόψε 27/8/20,  στην Αυλή του Γυμνασίου, δεν επέτρεπε την είσοδο αν δεν φορούσες μάσκα…  Ούτε 10 μαζεμένα κρούσματα να είχαμε ξαφνικά…

Πότε πάρθηκε η απόφαση υποχρεωτικής μάσκας   σε ανοιχτούς  χώρους, στη Λήμνο  μάλιστα όπου τον Κορονοϊο  τον εξαφανίσαμε και υπάρχει μόνο ένα διαπιστωμένο κρούσμα και αυτό εισαγόμενο  και απολύτως  ελεγχόμενο;

Ο αστυνομικός  δεν ήταν σε θέση να με ενημερώσει, αυτός εντολές εκτελούσε , αλλά ούτε  και μπόρεσα εκείνη τη στιγμή,  που έπρεπε να βρω μάσκα για να μπω, να βγάλω άκρη..

Πάντως το χαιρετίζω το γεγονός !  Μάσκα και σε εξωτερικούς χώρους, σε αυτούς τουλάχιστον,   που είναι βέβαιο  ότι θα υπάρχει συνωστισμός και συγχρωτισμός !

Η φωτογραφία είναι από την αποψινή συναυλία και η χρήση μάσκας,   όπως βλέπετε,  είναι καθολική για να αποδειχτεί ότι μόνο με αστυνομικά μέσα  θα γίνει  εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων!   Ενώ φαίνεται ότι είναι  πολλοί αυτοί που κουβαλάνε  μαζί τους μάσκα… γιατι εγώ αναγκάστηκα να γυρίσω στο Σταθμό (ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ) , που είναι κοντά,  για να πάρω την μάσκα που δεν είχα μαζί μου!  Η.Κ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button