Αθλητικά

Με 5 μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες γυρνά η ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την πολύ τιμητική 13η θέση ανάμεσα σε 41 σωματεία του Αιγαίου, με πέντε (5 ) μετάλλια, με πολλές πολύτιμες εμπειρίες και με όμορφες αναμνήσεις από την παραμονή τους εκεί,  επιστρέφει σήμερα το απόγευμα  η αποστολή της Ομάδας μας από το νησί της Λέσβου.
Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στους 5 αθλητές και στις 3 αθλήτριες που εκπροσώπησαν επάξια το σωματείο μας και με την παρουσία τους στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες έδειξαν ότι στο σύλλογό μας υπάρχει παρόν και μέλλον και προβλέπεται λαμπρό.
Οι θέσεις και τα μετάλλια που κατέλαβαν οι αθλητές μας:
Αλμπάνης Στρατός
1η θέση και Χρυσό μετάλλιο στο Μήκος ΠΠ Α
5η θέση στα 80μ. ΠΠ Α
Πορφύρης Κώστας
2η θέση και αργυρό μετάλλιο στον Ακοντισμό Παίδων
Χλαχλάς Νίκος
2η θέση και αργυρό μετάλλιο στη Σφαιροβολία ΠΠ Α
Μουστάκας Βαγγέλης
3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στη Σφαιροβολία Παίδων
Αρκάς Αλέξανδρος
4η θέση στη Σφαιροβολία Παίδων
Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλήτριες μας:
Ψυρούκη Μαρία
2η θέση και αργυρό μετάλλιο στη Σφαιροβολία ΠΚ Α
Γιαλουρη Μαριαλένα
4η θέση στη Σφαιροβολία Γυναικών
Λαγού Αποστολία
Η άτυχη της Ομάδας μας κατέλαβε την 20η θέση στα 80μ. των ΠΚ Α, αφού ενώ βρισκόταν στην 2η θέση 15 μέτρα πριν τον τερματισμό, είχε μια πτώση που της στέρησε την ευκαιρία για μια θέση στην πρώτη εξάδα.
Συγχαρητηρια επίσης και στους προπονητές μας για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, παρά τις δύσκολες συνθήκες που είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν!!!
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και σε όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων και φρόντισαν για την παραμονή μας στη Λέσβο.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, που στηρίζουν τις προσπάθειες μας να κρατήσουμε ζωντανό τον κλασικό αθλητισμό στη Βορειοανατολική Λήμνο.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που εμπιστεύονται σε μας και τους προπονητές μας τα παιδιά τους!!!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button