Λήμνος

ΜΕ ΑΕΡΑ "ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ" Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΓΕΩΡΓΑ

Ήταν μια καλά οργανωμένη εκδήλωση  της  Υποψήφιας Δημάρχου Λήμνου Ελεονόρας Γεώργα.   Βεβαίως τις εντυπώσεις  “έκλεψε” ο πολύς κόσμος (φωτογραφία)  που έκανε την πάνω αίθουσα του Ξενοδοχείου ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, κατάμεστη, περισσότερο όμως από τον κόσμο μέτραγε, για μένα τουλάχιστον,  ένας διάχυτος ενθουσιασμός… 

Στη σύνθεση του κόσμου υπερτερούσαν οι Γυναίκες και φυσικά οι ΝεοΔημοκράτες, αφού η    η  κ. Γεώργα, ανήκει στο χώρο αυτόν, δηλώνει όμως ως μια ανεξάρτητη Υποψηφία .

Είχε έναν αέρα νίκης η Συγκέντρωση, και το όνομα του Συνδυασμού το σηματοδοτούσε αυτό αφού  λέγεται, όπως  αποκαλύφτηκε,   ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ .

Μαζί με το Όνομα  ανακοινώθηκε και το Σλόγκαν : ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΗΜΝΟΣ, όσο για το σήμα αυτό δεν περιγράφεται με λόγια  αφού είναι οπτικό και θα σας το παρουσιάσουμε  με πρώτη ευκαιρία.

Πάντως Ονομα και Σήμα είναι κάτι που δεν το θυμάται κάνεις από τους ψηφοφόρους  και τελικά το Συνδυασμό τον κάνει αναγνωρίσιμο το όνομα του/της  Υποψηφίου…

Αυτό που είχε  την πιο  μεγάλη σημασία ήταν η Διακήρυξη Αρχων  καθώς και ένα 3 λεπτών βιντεάκι , το οποίο  με έξυπνα σκίτσα απαντούσε στα  ερωτήματα  “τι είμαστε”  και “τι δεν είμαστε”  και  έδινε ετσι  μια νεανική χροιά στο Συνδυασμό!

Ενας  προσεκτικός  παρατηρητής, αν το έψαχνε ιδιαιτέρα,  θα μπορούσε να διακρίνει,  από τις κινήσεις τους  (βόλτες από τραπέζι σε τραπέζι, χαμόγελα, χαιρετούρες  κλπ), αρκετούς υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους  μιας και ο Συνδυασμός τους υποψηφίους του , όπως μου είπε  σήμερα σε μια πρωινή εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ η κ. Γεώργα θα τους ανακοινώσει τον Απρίλιο , στην αρχή του φαντάζομαι, γιατι αν το πάει για το τέλος του μήνα αυτού θα είναι κάτι σαν  το  “Ιδού ο  Νυμφίος έρχεται…” , της Μεγάλης Ε βδομάδας. .

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button