ΕπιλεγμέναΛήμνος

Με έξοδα των γονιών η αεροδιακομίδη του ενος απο τα δυο παιδιά, που τραυματίστηκαν στο τροχαιο στη παραλία του Θανους

Απανωτά είναι τα επεισόδια από την έλλειψη Αναισθησιολόγου στο Νησί της Λήμνου.

Το τελευταίο: Η οικογένεια του ενός από τα δυο παιδιά, των 16 ετων,  τα οποία  συγκρούστηκαν  μεταξύ τους μετωπικά στο δρόμο από το Θάνος μέχρι  την Παραλία,  έκαναν  αεροδιακομιδή του παιδιού τους που παρουσίασε επιδείνωση καθώς εντοπίστηκε τραυματισμός και στους πνεύμονες, εκτός  απο τη λεκάνη και τα  πόδια όπως αρχικά είχε διαπιστωθεί .

Εγινε αεροδιακομιδή με έξοδα των οικογένειας του παιδιού   στη Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίστηκε εκεί επιτυχώς το πρόβλημα στους  πνεύμονες  καθώς όλες αυτές τις  μέρες της αναμονής η αναπνοή του Παιδιού  παρουσίασε  πρόβλημα.

Γιατι όμως  αυτή η αναμονή των δυο τραυματισμένων  παιδιών που έπρεπε άμεσα να αντιμετωπιστεί ;

Πριν από 10 μέρες έγινε  γνωστό ότι το Νοσοκομείο μας θα έμενε,  για άλλη μια  φορά,   χωρίς αναισθησιολόγο  μέχρι και σήμερα 29/5/25.

Ο  τραυματισμός των  παιδιών εγινε  την Πέμπτη 25/5 και μάλλον απο τότε περίμεναν (ίσως βάσει υπάρχοντος  πρωτόκολλου)   τη σημερινή μέρα,  4 μέρες μετά,  για να έρθει αναισθησιολόγος και να γίνουν τα “πρέποντα”

Όμως του ενός  παιδιού η υγεία  παρουσίασε επιδείνωση όπως είπαμε και έγινε  η αεροδιακομιδή απο τους γονεις  που παραπάνω αναφέραμε…

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button