ΕπιλεγμέναΛήμνος

Μεγάλη διάκριση για την Εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΗ και για τη Λήμνο !

Από ανάρτηση της ιστοσελίδας BHMA.gr  ενημερωθήκαμε για μια μεγάλη επιτυχία,  της  Λήμνου θα λέγαμε πρώτα και μετά της Εταιρείας ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΒΒΕ.

αναφέρει  το  BHMA.gr :

Για 7η χρονιά ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) απένειμε τα βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2019», τα οποία έχουν καθιερωθεί ως θεσμός επιβράβευσης και προβολής της υγιούς μεταποιητικής δραστηριότητας.

  • Τα βραβεία του θεσμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» έλαβαν:

Στην κατηγορία «Βραβεία Περιφερειακής Αριστείας» οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Εδώ αναφέρονται διάφορες Εταιρείες,  οι οποίες κατά Περιφέρεια βραβεύονται με αυτό το Βραβείο Αριστείας,  όπως η πολύ γνωστές πανελλαδικά:  ΔΕΑΣ ΑΕ της Κεντρικής Μακεδονίας, η ΔΩΔΩΝΗ της Ηπείρου με τα πρότυπα γαλακτοκομικά,   η  ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε  για τη Στερεά Ελλάδα  κλπ.  και για την Περιφερειακή Αριστεία Βορείου Αιγαίου η Εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΒΕΕ.

Η διάκριση είναι μεγάλη και ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Μιχάλης Χρυσάφης προσκλήθηκε με το παρακάτω κάλεσμα για να παραστεί τα τελετή απονομής… (στην αναμνηστική  φωτογραφία ο γνωστός  σε όλους μας Μιχ. Χρυσαφης  εμφανίζεται 4ος από αριστερά στους καθήμενους)

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ απο το ΣΒΕ :

Αγαπητέ Κύριε Χρυσάφη,

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) για έβδομη χρονιά επιβραβεύει και προβάλλει υγιείς μεταποιητικές επιχειρήσεις, για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της χώρας και της περιοχής που είναι εγκατεστημένες. Αυτό γίνεται μέσω της διοργάνωσης απονομής των βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ», τα οποία αποτελούν θεσμό για τη χώρα μας.

Για το 2019, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς της εταιρείας σας στην ανάπτυξη και στην κοινωνική συνοχή στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών   Ελλάδος   (ΣΒΕ)   πρότεινε,   και   η   Επιτροπή   Απονομής   των  βραβείων

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» αποφάσισε, να σας απονείμει

το βραβείο «Περιφερειακής Αριστείας».

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00’, στο ξενοδοχείο The MET, στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση τυγχάνει ευρείας προβολής από τα μέσα ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο, και είναι το σημαντικότερο γεγονός στο τέλος κάθε έτους, για τη Θεσσαλονίκη. Οι παρευρισκόμενοι ξεπερνούν τους 400, ενώ οι βραβεύσεις γίνονται από Υπουργούς και σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για τον ΣΒΕ η αποδοχή της πρότασής μας.

Αναμένοντας τη θετική σας ανταπόκριση, παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, και τις προσεχείς ημέρες θα επικοινωνήσουμε με το γραφείο σας για τις οργανωτικές λεπτομέρειες.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Σας γνωρίζουμε ότι επιθυμούμε η δημοσιοποίηση των βραβευθέντων να γίνει από τους διοργανωτές κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής και συνεπώς σας παρακαλούμε να μην προβείτε σε καμία ενέργεια επικοινωνίας με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μέχρι την ως άνω ημερομηνία.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button