Περιοδικό

Μια πίτα με  … διαφορετική συνταγή

Μια πίτα με  … διαφορετική συνταγή

Γραφει οι Κωστας Σκούρας

Μια βραδιά διαφορετική, με μεγάλη συγκίνηση ζήσαμε χτες Κυριακή βράδυ  οι εργαζόμενοι και οι καλεσμένοι   στο εστιατόριο «στο Κάστρο». Ο Ηλίας Πατσαρίσος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου,  έκανε το τραπέζι στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους, και έκοψε την πίτα για το 2024.  Είχα την τύχη να είμαι από τους καλεσμένους του και τον ευχαριστώ.

    « Η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για την επιχείρησή μας και αυτό οφείλεται σε σας. Σας ευχαριστώ. Να φροντίσουμε να είναι και η επόμενη» είπε στο προσωπικό συγκινημένος ο Ηλίας, ευχόμενος «Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους».

Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο Γιάννης Μαντζάρης και μαζί ένα όμορφο δώρο. Ακολούθησε κλήρωση για τον τυχερό μεταξύ των εργαζομένων. Τυχερός ο  Δημήτρης Κορδώνης σερβιτόρος στο κατάστημα στον οποίο η επιχείρηση προσέφερε ένα σημαντικό  δώρο.

Η βραδιά έκλεισε με αγαπημένα τραγούδια από το Θύμιο Γουδέλλη στην κιθάρα, και τον Ιπποκράτη Γουδέλλη  στο σαντούρι.

Όλα  ήταν όμορφα και πολιτισμένα.

Μια βαριά σκιά όμως επικρατούσε παντού. Η απώλεια του αγαπημένου σε όλους Σταύρου Πατσαρίσου το περασμένο καλοκαίρι. Ένας χαμός πρόωρος, αναπάντεχος και  άδικος,  που μας συγκλόνισε όλους.

Εύχομαι «στο  ΚΑΣΤΡΟ» στον Ηλία  και στους εργαζόμενους επιτυχίες και πρόοδο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και χαρά.

Κ. Σκούρας

k.e.skouras@gmail.com

Μύρινα  12-2-2024

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button