2023
ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Μια Πυρκαγιά στην Εγνατία “βάζει φωτιά” στο Δρομολόγιο του ΔΙΑΓΟΡΑ για Λημνο.

Μια Πυρκαγιά στα πρώτα διόδια Καβάλας Θεσσαλονίκης έγινε η  αιτία να διακοπεί  η κυκλοφορία στο σημείο εκείνο της Εγνατίας και η κυκλοφορία   από Θεσσαλονίκη για Καβάλα να  γίνεται  από την Παλιά Εθνική  Οδό.

Αυτό εχει σαν συνέπεια να δημιουργηθεί μια αλυσίδα αυτοκινήτων πολλών  χιλιομέτρων που αργοκινούνται για   Καβάλα, ανάμεσα  τους και αυτοκίνητα με τελικό προορισμό τη Λήμνο.

Τα Πλοίο που θα εξυπηρετήσει αυτά τα αυτοκίνητα για Λήμνο  είναι το ΔΙΑΓΟΡΑΣ με αναχώρηση τις 19.00.

Με την  αργοπορία  που παρατηρείται  υπάρχει η πολύ πιθανή περίπτωση τα αυτοκίνητα για Λήμνο να φτάσουν καθυστερημένα  στο Λιμάνι της Καβάλας και το ζητούμενο είναι η αναχώρηση  του ΔΙΑΓΟΡΑ να καθυστερήσει οσο απαιτείται  για προλάβουν  αυτοί που λογω της Πυρκαγιάς αναγκάστηκαν να κινηθούν απο την Παλιά Εθνική και να είναι καθυστερημένοι χωρίς δική τους υπαιτιότητα. Θυμίζουμε ότι κατι  αναλογο  έγινε  πριν λίγες  μέρες και με την  αναχώρηση απο Λαύριο, του  ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ το οποιο καθυστέρησε  την Αναχώρηση.  πανω από μια ώρα.

Απο το ρεπορτάζ και την επαφή που είχαμε με  το  Πρακτορείο της Καβάλας το οποίο είναι ενήμερο της κατάστασης,   συμπεραίνουμε ότι δεν γίνεται καποια ανακοίνωση  καθυστερημένης  αναχώρησης του ΔΙΑΓΟΡΑ  γιατι θεωρούν ότι τα αυτοκίνητα με προορισμό τη Λήμνο,  την Μυτιλήνη και τα αλλα  νησιά ίσως φτάσουν έγκαιρα στο Λιμάνι της Καβάλας  και δεν χρειαστεί η καθυστερημένη αναχώρηση.  Αν  χρειαστεί θα αποφασιστεί στην πορεία.  Δεν μας τα είπαν τόσο  καθαρά  απο το Πρακτορείο όμως το δικό μας συμπέρασμα είναι αυτό που περιγράφουμε.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button