Λήμνος

Μικροί Αθλητές και Αθλήτριες

Μυτιλήνη: 16/05/2023

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Αποτελέσματα Β΄ Διασυλλογικού Αγώνα « Ριπτικού Τριάθλου»

Κ14 (αγοριών-κοριτσιών)  – Ομίλων Λέσβου & Λήμνου

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου διεξήχθη  το Σάββατο 13/05/2023 ο Β΄ Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 Αγοριών-Κοριτσιών «ΡΙΠΤΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ» σε δύο ομίλους όπως παρακάτω:

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το Σάββατο το πρωί  για τα σωματεία της Λέσβου

Στο Γήπεδο Κοντοπουλίου Λήμνου το Σάββατο το απόγευμα για τα σωματεία της Λήμνου.

Το Δ.Σ. της  ΄Ενωσης  συγχαίρει τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες καθώς και τους προπονητές τους, ευχαριστεί θερμά τον  ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου & τον Αντιδήμαρχο κ. Σαρρή Στέφανο  για την πολύτιμη συμβολή τους  στην διεξαγωγή των αγώνων στο Κοντοπούλι,  τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού και τα μέλη του για τη συνεργασία τους  & στους δύο ομίλους,  τους γιατρούς των αγώνων το ΕΚΑΒ , τον χορηγό φρούτων στη Λήμνο κ. Μανώλη Γαροφαλλίδη ,  τους εθελοντές  – υπαλλήλους Δήμου Λήμνου αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των διοργανώσεων.

Συνημμένα ακολουθούν τα αποτελέσματα –  βαθμολογίες.

Ο Γ΄Διασυλλογικός Αγώνας «ΑΛΤΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ» Κ14 Αγοριών-Κοριτσιών θα διεξαχθεί ,  για τον όμιλο της Λέσβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την    27/05/2023 ενώ για τον όμιλο της Λήμνου στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας την 3/06/2023.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Απόστολος  Πατέστος                                         Αντώνης Πρίμος

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button