Επίκαιρα

Μήνυμα του Μητροπολιτη για τη Μέρα Μνήμης της “μεγάλης συμφοράς” της 9/9/1939

“Ό ΛΑΟΣ θυμάται με πόνο τη μέρα αυτή και η Εκκλησία προσεύχεται για να απαλύνει τον πόνο αυτο του λαού. Δεν είναι άλλο πράγμα ο λαός και άλλο πράγμα η εκκλησία. Ό ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό“. Ο  Μητροπολίτης Ιερόθεος  Γ΄.

Αυτό είναι  το μήνυμα  του  Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου για τη σημερινή Ημέρα Μνήμης της Τραγωδία της 9/9/1939

Η φετινή Εκδήλωση δεν ήταν  μια  απλή τελετή, όπως τα προηγούμενα χρόνια αφου έγινε με την ευθύνη της Ιεράς  Μητρόπολης και την παρουσία στη σημερινή Θεια Λειτουργία στο Εκκλησάκι της Αγορας,  του Μητροπολίτη !

Παρόντες στην  τελετή ήταν όπως φαίνονται  και στη Φωτογραφία του Διονύση Τσιπουρίδη:  πλειάδα Κληρικών,  ο Δήμαρχος Λήμνου και η Πρόεδρος του Παλλημνιακού Ταμείου,  στο οποίο ανήκει ο Χώρος, Χριστίνα Σακαρίκου.

Φυσικά υπάρχει και ο κόσμος  που έσπευσε  να τιμήσει τη μνήμη των 63 θυμάτων της καταστροφικής Πυρκαγιάς του Κινηματογράφου στη θέση αυτή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button