ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Να επιστρέψουν τα ξύλα, που κακώς πήραν… Ανοικουν το Χωριό, λένε οι κάτοικοι του Θάνους

Είναι απαίτηση κατοίκων του Θάνους τα ξύλα από το “κλάδεμα”  ενός δέντρου στην Αυλή του  Σχολείου  του Θάνους να χρησιμοποιηθούν  για τις ανάγκες του Σχολείου ή του Χωριού  και όχι να γίνουν “κτήμα”  των υπαλλήλων του Δήμου που κλάδεψαν το δέντρο.

Τα τηλεφωνήματα ήταν  συνεχόμενα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ απο  το Θάνος για το θέμα  αυτό…

Κάποιοι μας είπαν ότι κακώς κλαδεύτηκε  σχεδόν ως τον  κορμό  το δέντρο,  που ήταν χαρακτηριστικό της Αυλής του Σχολείου…

Ο Γιώργος Βούργος  γείτονας  με το Σχολείο  μας  ειπε,   και μάλιστα  στον “αερα”, ενώ άλλοι κράτησαν την ανωνυμία τους,   ότι  κατά καιρούς  έχουν πέσει χοντρά κλαδιά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατύχημα σοβαρό αν  ήταν από κάτω παιδιά  και  ότι ο ίδιος ζήτησε  πρόσφατα  απο το Δήμο να πάρει  μέτρα.

Επομένως το δέντρο έπρεπε να κλαδευτεί …

Απο το κλάδεμα  που ήταν” βαθύ”,  απο  ο,τι  είδαμε στη φωτογραφία που  λάβαμε, τα ξύλα που κόπηκαν   ήταν μεγάλης ποσότητας . Κάποιοι είπαν για  έναν τόνο και παραπάνω , άλλοι είπαν για αξία πολλών 100δων Ευρώ.

Οπως  και να έχει,  λίγα ή πολλά,   κακώς  τα πήραν οι υπάλληλοι του Δήμου οι οποίοι    κλάδεψαν το δέντρο…  και  κακώς ο Δήμος το επέτρεψε αυτό !

Τα ξύλα πρέπει να επιστρέψουν στο Χωριό και να διατεθούν για τις ανάγκες του Σχολείου και του Χωριού και αυτό είναι ευθύνη του Δήμου. Αυτή είναι η γενική  απαίτηση των  κατοίκων του Θάνους .

Φωτογραφεία Αρχείου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button