Ανακοινώσεις

Ναυτικός Όμιλος Λημνου: Διεθνείς συμμετοχές και συνεργασίες !

 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ- ΑΡ.274/15-7-88 ΠΟΛ.ΠΡΩΤ.ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ :ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ -ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΥΠΟΒ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

www.nolimnos.blogspot.comnolimnos@gmail.com  –www.facebook.com/nolimnos

Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη 3 Μύρινα Λήμνου Τ.Κ 81400

Μύρινα 15/4/2024

Προς ΜΜΕ

 

Σημαντικές Συναντήσεις για την Παράκτια Κωπηλασία μέσω των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+

 Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου θα φιλοξενήσει δύο σημαντικές συναντήσεις από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ Αθλητισμού

 

Συνάντηση έργου CoWay:

 

Η συνάντηση θα εστιάσει στην αξιολόγηση και την ολοκλήρωση του προγράμματος CoWay, το οποίο επικεντρώνεται στην προώθηση της συμπερίληψης και της συνεργασίας μεταξύ των φύλων στην παράκτια κωπηλασία.

 

Ενδιάμεση Συνάντηση έργου Crossing:

 

Η ενδιάμεση συνάντηση του έργου Crossing θα αναδείξει τη συμμετοχή της διαγενεακής ισορροπημένης συμμετοχής των φύλων στον αθλητισμό. Το έργο Crossing επιδιώκει επίσης να ενθαρρύνει τους ναυτικούς ομίλους για μια πράσινη μελλοντική ανάπτυξη στις παράκτιες ζώνες.

     Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου είναι περήφανος για τη συμμετοχή του σε αυτά τα δύο σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα και για την ευκαιρία να συνεργαστεί με εταίρους από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για την προώθηση της παράκτιας κωπηλασίας και την ισόρροπη συμμετοχή των φύλων στον αθλητισμό, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις διεθνείς του σχέσεις και την επαγγελματική του ανάπτυξη.

LimnosNea.gr Φωτογραφία Αρχειου

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button