Ανακοινώσεις

Νέο τμήμα εθελοντών  Νοσηλευτικής Τομέα Υγείας ΕΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  – Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου

Email: limnosdpt@redcross.gr

Μύρινα Λήμνου 31/1/2023

Δελτίο Τύπου

Νέο τμήμα εθελοντών  Νοσηλευτικής Τομέα Υγείας ΕΕΣ Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα μαθήματα για τους συνειδητοποιημένους εθελοντές του νέου τμήματος  Νοσηλευτικής του Τομέα Υγείας, κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου Dr. Αντωνίου Αυγερινού, στο Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ.από την εκπαιδεύτρια κυρία Τσάτα Αικατερίνη που γίνονται στην αίθουσα «Γκαλιούρη» που μας παραχώρησε ο Δήμος Λήμνου.

Ο Πρόεδρος κ. Αχιλλαδέλης Δημήτριος και τα μέλη του Π.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ. εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου για τη συμμετοχή των μελών του στις δράσεις του ΕΕΣ και την στήριξη τους στην πρακτική εκπαίδευση των νέων εθελοντών, διδάσκοντας θέματα Ανατομίας, Παθολογίας και Χειρουργικής.

Ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή τους, την Πρόεδρο  του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Παιδίατρο κα Ελένη Φαρμάκη, την Αντιπρόεδρο -Παθολόγο- Διαβητολόγο κα Αγγελική Βουτσά, τον Γραμματέα -Γαστρεντερολόγο κ.Ιωάννη Ανδρεάδη, τον Ταμία -Παθολόγο κ.Τριαντάφυλλο Κατή και τα μέλη του κα Όλγα Κάτηρα -Παιδίατρο και κ. Ευάγγελο Μαργαρίτη-Ορθοπεδικό.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λήμνου, κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά και τη Διευθύνουσα κα Ευτέρπη Καζόλη για τη βοήθειά τους και την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης των νέων εθελοντών που θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button