ΕπιλεγμέναΛήμνος

Νεοσύλλεκτοι στη Λημνο. Τι γινεται με τα Rapid Test…

88 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ«ΛΗΜΝΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέτρα Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Πανδημίας

 για την κατάταξη Οπλιτών της 2021 Α’ ΕΣΣΟ στη Λήμνο.

 

Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19) και για την διευκόλυνση των προς κατάταξη υπόχρεων Στρατιωτικής Θητείας με την 2021 Α’ ΕΣΣΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά (18 έως 20 Ιανουαρίου 2021 για τη Ν. Λήμνο) έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:

Για όσους διαπιστωθεί ότι είναι θετικοί στον COVID-19 πριν καταταγούν, θα πρέπει να απευθύνονται  στο κατά περίπτωση αρμόδιο Φρουραρχείο του τόπου διαμονής τους  προκειμένου να εκδοθεί γνωμάτευση και να μετακινηθεί η ημερομηνία κατάταξης τους μετά την ίαση τους.

Όσοι στρατεύσιμοι προσέλθουν για κατάταξη στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών θα υποβληθούν άπαντες σε RAPID TEST COVID-19. Οσοι από αυτούς διαγνωστούν θετικοί, θα κατατάσσονται κανονικά και θα παραμένουν σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίαση τους.

Αναφορικά με την μετακίνηση των προς κατάταξη οπλιτών, το σημείωμα κατάταξης αποτελεί αποδεικτικό για την αναγκαιότητα μετακίνησης αυτών και των γονέων τους που πιθανόν να τους συνοδεύουν. Στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών θα επιδίδεται στους γονείς των κατατασσομένων βεβαίωση κατάταξης ως δικαιολογητικό επιστροφής στην μόνιμη κατοικία τους.

                                                         Ο Εκπρόσωπος Τύπου 88 ΣΔΙ

Ιωάννης Απλακίδης

Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ)

LimnosNea.gr : Η φωτογραφία ειναι Αρχειου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button