Απόψεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ !

Μύρινα, 12 Σεπτεμβρίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετισμό στο Διεθνές Αρχαιολογικό Συνέδριο «Ιερά και Λατρείες στο Αιγαίο» απηύθυνε χθες, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης των εργασιών, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους συνέδρους, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει η διοργάνωση ενός συνεδρίου διεθνούς αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στο νησί της Λήμνου, αλλά και  η παρουσία μεγάλου αριθμού εκπροσώπων της επιστημονικής κοινότητας, αξιόλογων ακαδημαϊκών, επιστημόνων, ερευνητών και προσωπικοτήτων.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Λήμνος δικαιωματικά φιλοξενεί το διεθνές αυτό συνέδριο,  λόγω του τεράστιου αρχαιολογικού της πλούτου, ενώ συνεχάρη τους διοργανωτές, το Υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες.                                                

 Μύρινα, 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαρινάκης εύχεται σε όλους τους  μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μια καλή και αποδοτική χρονιά, με υγεία και επίτευξη των μαθησιακών στόχων, με δύναμη, υπομονή και προσήλωση σε αυτούς.

Ο κ. Μαρινάκης παρευρέθηκε χθες, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στην τελετή του αγιασμού, που πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΛ – ΕΠΑΛ Μούδρου.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button