ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Ο Δημος “πάει” για χώρο στάθμευσης (Παρκινκ) στο Ανδρωνι και περιμένει προσφορές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Μύρινα 16.5.2022

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ                                                     Αριθ. Πρωτ.   6097

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

Περίληψη διακήρυξης διενέργειας δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στην κοινότητα Μύρινας (περιοχή Ανδρωνίου) που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκινγκ).

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

 

Έχοντας υπόψη την αριθ. 124/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής,

Προκηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας, για τη μίσθωση ενός (1) ακινήτου στην κοινότητα Μύρινας (περιοχή Ανδρωνίου) που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκινγκ).

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στην Κοινότητα Μύρινας (περιοχή Ανδρωνίου) του Δήμου  Λήμνου, να έχει εμβαδόν τουλάχιστον 1.200,00τμ και να συνορεύει με δημοτική οδό, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή είσοδος των οχημάτων.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) έτη αρχόμενα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης και με δυνατότητα παράτασης επιπλέον δύο (2) ετών, σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο από το Δήμο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον  σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος  κατατίθενται στο Δήμο και στη συνέχεια η αρμόδια δημοτική υπηρεσία τις αποστέλλει στην επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης. Η επιτροπή  συντάσσει σχετική έκθεση, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Οικονομική Υπηρεσία του

 

Δήμου Λήμνου στην Μύρινα (κτίριο ΕΑΣ 2ος όροφος)  και στο τηλέφωνο 2254350031. Επίσης η διακήρυξη έχει αναρτηθεί και στο site του Δήμου στη διεύθυνση www.limnos.gov.gr.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Μαρινάκης

LimnosNea.gr : ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ – ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΥΡΙΝΑΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button