ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Ο Ν.Ο.Λημνου σε διεθνή συνάντηση στη Σλοβενία. Μωρέ Μπράβο !!!

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου ως βασικός εταίρος του ευρωπαϊκού προγράμματος CoWay (χρηματοδοτούμενο από το Erasmus+) συμμετείχε στην πρώτη διεθνή συνάντηση που έλαβε χώρα στην Ίζολα της Σλοβενίας. Εκεί, μαζί με τους άλλους εταίρους του προγράμματος συζητήθηκαν τόσο οργανωτικά ζητήματα που αφορούν τις δράσεις του προγράμματος, όσο και τεχνικά ζητήματα που ενισχύουν την τεχνογνωσία και την θέση του ΝΟΛ στην εγχώρια κλασική κωπηλασία και παράκτια κωπηλασία.

Η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου στην διεθνή συνάντηση, εκτός από επωφελής για τον ίδιο, ήταν καθοριστική τόσο για την διεξαγωγή του CoWay, καθώς είναι υπεύθυνος για την διασφάλιση της ποιότητας των αποτελεσμάτων και της καλής λειτουργίας του προγράμματος, όσο και για την ανάδειξη της Λήμνου ως ιδανικό τόπο για την ανάπτυξη της παράκτιας κωπηλασίας.

Ο ΝΟΛ ως ένα από πρώτα ναυταθλητικά σωματεία που εισήγαγαν για πρώτη φορά και αναπτύσσουν το νέο άθλημα της παράκτιας κωπηλασίας στο νησί της Λήμνου, καταφέρνει μέσω των δράσεων του να ενισχύσει τη θέση του στον εγχώριο και διεθνή ναυταθλητισμό και προβάλει τη Λήμνο ως ένα από τα βασικότερα κέντρα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Τον ΝΟΛ εκπροσώπησαν ο Κωνσταντίνος Δικράνης (προπονητής και υπεύθυνος τεχνικών θεμάτων) και ο Σταύρος Σαμιώτης (μέλος και υπεύθυνος οργανωτικών ζητημάτων).

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button