2023
Λήμνος

Οχι ακομη sms απο το 122 δεν λάβαμε. Δυο διαφορετικές προβλεψες για τον Καιρό

7 η ώρα  απόγευμα Δευτέρας και   άρχισε να φυσά 5, 6 μποφόρ Νότιο Άνεμο  και ταυτόχρονα για λίγο χρόνο να ρίχνει μια κάπως έντονη βροχή …  Ενα τέταρτο κράτησε αυτό και ηταν στη Μυρινα

Φαίνεται  ότι  σήμερα  βραδύ  και αύριο Τρίτη 4/4  θα έχουμε κάτι ενδιάμεσο από δυο προβλέψεις που είναι πολύ διαφορετικές  ως προς  τα φαινόμενα και μόνο στο  χρόνο   συμφωνούν.

Ανοιξιάτικα κόλπα είναι ο καιρός !  Γρήγορες μεταβολές με   έντονα,  καμιά φορά,  φαινόμενα   που  δεν  κρατούν πολύ και   με αντιφατικές προβλέψεις. Ο χειμωνιάτικος   καιρός ακομη και τα καλοκαιρινά μελτέμια   κρατούν  μέρες. Την Άνοιξη ο καιρός αλλάζει  2 και 3 φόρες το 24ωρο!

Για τον καιρό που θα έχουμε τις επόμενες ώρες   τα μετεωρολογικά sites δίνουν ένα  πολύ διαφορετική εκδοχη  απο αυτήν που ανακοίνωσε  η  ΕΜΥ και την λάβαμε επισήμως από το ΕΠΑΡΧΕΙΟ.

Την  πρόβλεψη της ΕΜΥ  την αναρτήσαμε το Πρωί  και μιλά  για θυελλώδεις Ανέμους,  ραγδαίες  βροχές ίσως  και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.  Όλα αυτά τα χαρακτηρίζει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, που θέλουν προσοχή και για αυτό  η ενημέρωση γίνεται  απο την Πολιτικοί Προστασία. Όχι ακομη sms  απο το 122 δεν  λάβαμε!

Τα sites που   καθημερινά και τα χρησιμοποιούμε στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  για τοπική ενημέρωση του Καικρου , “τσεκαρισμένα”  αξιόπιστα,   μιλούν  για απόψε το βράδυ μέχρι το αύριο το πρωί για  6 Μποφόρ Νότιο  άνεμο με μικρές  βροχές  οι όποιες θα συνεχίσουν μεχρι    αύριο το απόγευμα.

Ενας  νορμαλ καιρος θα λέγαμε!   “διαλέγετε και παίρνετε” !

Σε τέτοιες  περιπτώσεις  είναι καλό να παίρνουμε την χειρότερη εκδοχή, λενε!

Η φωτογραφία ειναι απο τη Λ. Δημοκρατίας  την ώρα που άρχισε να ρίχνει  όμως κράτησε  ελάχιστα , που  ούτε   οι γνωστές λιμνούλες της Λ. Δημοκρατίας δεν σχηματιστήκαν για να πιτσιλίζει το ένα αυτοκίνητο,   το άλλο!

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button