Λήμνος

Ο σημερινός Εμβολιασμός και ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

Τα πρώτα εμβόλια έγιναν στο Προσωπικό του Νοσοκομείου !

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ο κ. Τριαντάφυλλος Κανταράς, εργατικός όπως αποδεικνύεται και αποδοτικός,  αφού κάποια  θέματα του Νοσοκομείου προσχωρούν,  δεν έχει όμως καθόλου το “επικοινωνιακό”. Αυτό ο ίδιος, ίσως και   πολλοί  ακομη,  να το θεωρούν προσόν, όμως δεν είναι…

Μιλήσαμε σήμερα  (12/1/21) στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, με τον κ. Κανταρά  για τον Εμβολιασμό στο Νοσοκομείο, τον πρώτο που έγινε στη Λήμνο. Αυτό είναι “είδηση”  και  για  αυτό  επεδίωξα να γίνει μια  ραδιοφωνική αναφορά.  Δεν μου το αρνήθηκε ο Διοικητής τον Νοσοκομείου και μιλήσαμε εν συντομία για αυτόν   όμως ο σημερινός πρώτος στη Λήμνο  Εμβολιασμός σε όλο το Προσωπικό του Νοσοκομείου έχει έναν συμβολισμό !

Έπρεπε να γίνει  Δελτίο Τύπου για αυτόν   και να υπάρξουν και σχετικές φωτογραφίες για όσους  από του εμβολιαζόμενους θα ήθελαν να φωτογραφηθούν, Θυμίζω αρχίζοντας από τη Βασίλισσα της Αγγλίας μέχρι τον Πάπα και εδώ τον Μητσοτάκη και τον Τσίμπα ( ο τελευταίος αρνήθηκε  τις κάμερες όχι όμως και τη φωτογράφιση).

Ο εμβολιασμός είναι μια  σπουδαία Παγκόσμια  Δημόσια Υπόθεση και έτσι πρέπει να παρουσιάζεται…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button