Λήμνος

Ο Συλ. Αιμοδοτών αποχαιρετά την αείμνηστη Αθηνά Γραγρά

Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου ( Σ.Ε.Α.Λ) μετά τη θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου της πολυαγαπημένης μας προέδρου κας Αθηνάς, ο οποίος μας προκάλεσε θλίψη κι οδύνη, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της,τον κο Γιώργο, στα αδέρφια της, στα ανίψια της, στους οικείους κι όλους τους φίλους της.
   Η αείμνηστη Αθηνά Σαλβαρά – Γραγρά εκτός από μια άξια επιστήμονας φαρμακοποιός και άριστη επαγγελματίας, διετέλεσε
δημοτικός σύμβουλος στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά την μεταπολίτευση στο Δήμο Μύρινας, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείο Λήμνου, γενικός γραμματέας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, ιδρύτρια του κοινωνικού φαρμακείου του νησιού και επί σειρά ετών – μέχρι τον θάνατό της, πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Λ.
  Η εθελοντική, κοινωνική προσφορά και η αγάπη της για το συνάνθρωπό καθώς και η ανιδιοτελής, αλληλέγγυα δράση και το έργο της στα κοινά του τόπου, θα παραμείνει για όλους μας λαμπερός φάρος, ο οποίος θα μας φωτίζει να ακολουθούμε τα βήματά της!
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει, θα σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό,
                      θα είστε για μας η ευγενική, καλόκαρδη και χαμογελαστή κα ΑΘΗΝΑ΄
                                                    ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button