Απόψεις

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Ιάσων Πιπίνης μαζί στη Λήμνο

Μαύρο  σκοτάδι  υπάρχει στις  προεκλογικές  κινήσεις της ΝΔ στη  Λημνο. Καμιά ανακοίνωση δεν λαμβάνουμε για τις δραστηρίοτητες  της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ  και επισης του Βουλευτή της ΝΔ στο Νομό,  Χαραλ. Αθανασίου και των άλλων υποψήφιων .

Ήρθε ο Υπουργός Άμυνας και συναντήθηκε  σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μυρινας με μέλη της ΝΔ και το  μαθαίνουμε απο τον ευρισκόμενο,   εδώ και κάποιες μερες,  στη Λημνο υποψήφιο της ΝΔ  Ιάσονα  Πιπίνη με το παρακάτω ΔΤ και φωτογραφιες που μας έστειλε !

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Ιάσων Πιπίνης μαζί στη Λήμνο

Στη Λήμνο βρέθηκαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και υποψήφιος βουλευτής στον νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο Υπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί στο πλαίσιο περιοδείας, συναντήθηκε με τον κ. Πιπίνη στη Μύρινα, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

«Στη Λήμνο, σε μια περιοχή που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη γεωστρατηγική σημασία, βρεθήκαμε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και συζητήσαμε με συμπολίτες μας στη Μύρινα, για τα ζητήματα που τους απασχολούν», αναφέρει ο κ. Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιπίνης συζήτησε με τον υπουργό και για το πώς εξελίσσεται η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Λέσβου.

Νωρίτερα ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Λήμνου και ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button