ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου και τι γινεται με τα παιδιά αδύνατων οικονομικά Οικογενειών;

Κάθε Σάββατο,  πρωινές ώρες,   υπάρχει μια χαρακτηριστική εικόνα στους δρόμους της  Μύρινας,  με Γονείς και Παππούδες να συνοδεύουν  “καμαρωτοί” τα αγόρια τους   προς το Γήπεδο.

Εκεί γίνονται  ποδοσφαιρικοί   αγώνες με Ομάδες,  που τις  λένε Ακαδημίες  τώρα,  ενώ  το παλιό  “διπλό”  στις  Πλατείες και τους δρόμους δεν υπάρχει πια !

Χθες  Σάββατο 4/6  στο Γήπεδο με τον  πλαστικό χλοοτάπητα,   για να μη μοιάζει   με τις παλιές  αλάνες,  πολλά παιδιά με εναλλασσόμενες σειρές έπαιζαν μπάλα μ ε τη “επιβλητική” . παρουσία των  προπονητών   Ακαδημίες  υπάρχουν και στα Μεγάλα χωριά της Λήμνου τα οποία έχουν Ομάδες  που πρωταγωνιστούν στο Τοπικό Πρωτάθλημα

Σκέφτομαι  όμως τα παιδιά των μικρών χωριών, τα ελάχιστα παιδιά, σκάφτομαι και τα παιδιά του… Κεχαγια, που οι γονείς τους,  το Ανδρόγυνο,  δεν έχει χρόνο για μεταφορές  στο Γήπεδο   παρά μόνο για δουλειές. Είναι και τα παιδιά των των οικονομικά αδύνατων οικογενειών,  γιατι στις Ακαδημίες  οι  γονείς πληρώνουν  15 με 20 € τον Μήνα

Ο  Δήμος, με τον ΟΚΠΑ,  όπου το “Α” του ΟΚΠΑ  είναι Αθλητισμός, έχουν  καμιά Ιδέα;

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button