ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Οικίσκοι αλληλογραφίας (;) περιφερειακά της Μύρινας και σε Οικισμούς. Πως θα χρησιμοποιηθούν…

Ο οικίσκος  της Φωτογραφίας  με τα συρτάρια.  που έχει στηθεί  σε βάση  από τσιμέντο μαζί με άλλα   παρόμοια περιφερειακά  της Μύρινας και  στον οικισμό του Αγιογιάννη Κάσπακα,  ίσως και σε άλλα σημεία.  Είναι  του Δήμου,  όπως αναγράφεται στην προμετωπίδα του μεταλλικού οικίσκου..

Δείχνει να είναι  ένας “συλλέκτης” αλληλογραφίας  όπου ο κάτοικος της Περιοχής  με ένα προσωπικό κλειδάκι,  που θα του παραχωρήσουν θα παίρνει απο το συρτάρι του  τη αλληλογραφία   την οποία θα μεταφέρει  εκεί το Ταχυδρομείο..

Το εικονιζόμενο έχει,  αν τα μετρήσαμε  από τη φωτογραφία σωστά,   κάπου 40 συρτάρια

Πόσο χρήσιμο θα είναι θα φανεί στην πορεία … όπως ας πούμε τα Δημοτικά ποδήλατα κάθε καλοκαίρι ΄

Θα ήταν πολύ χρήσιμο  στα Χωριά που την αλληλογραφία την “παράτανε” μέσα στα κοινοτικά γραφεία και μερικές φορές  στα Καφενεία.

Παλιότερα,  ως Έκδοτης,  της Εφημερίδας ΛΗΜΝΟΣ η οποια με δυσκολία έφτανε στον παραλήπτη  των Χωριών,  είχαμε προτείνει κάτι τέτοιο.

Σήμερα με την αλληλογραφία να έχει μειωθεί  λόγω των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας μακάρι να φανεί χρήσιμο το σύστημα … Ποιοι θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν  κλειδάκι και αν αυτό θα έχει κάποιο  κόστος, μένει να διαπιστωθεί.

Αυτό που διαπιστώνουμε εμείς  σε αυτή τη φάση είναι ότι το  έργο αυτό του Δήμου  προχωρά  γρήγορα, σαν ταχυ-δρομείο  που είναι…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button