Ανακοινώσεις

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ – 2ο Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου !

ΛΗΜΝΟΣΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  (LimnosNea.gr)

Εντυπωσιάζει η ενημερωτική  διάθεση , της Εταιρείας ΠΟΡΙΑΖΗ  (αντί της συνηθισμένης προσπάθειας απόκρυψης…)     Είναι το  δεύτερο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μέσα σε λίγος μέρες !  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ

Λήμνος, 6/11/2020

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, έπειτα από την ανίχνευση (ενός κρούσματος )της νόσου Covid-19 σε υπάλληλο μας, προκειμένου να εξαλείψουμε κάθε πιθανότητα διάδοσης του ιού,  προχωρήσαμε σε προληπτική αναστολή λειτουργίας της επιχείρησής μας και προληπτικό έλεγχο όλων των μελών της.

Από τα μοριακά τεστ ανίχνευσης που εφαρμόστηκαν σε όλους τους υπαλλήλους ανεξαιρέτως αλλά και τους ιδιοκτήτες διαπιστώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Νοέμβριου, ότι κανένα άλλο μέλος της επιχείρησης δεν έχει προσβληθεί από τον ιό COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την σχετική ενημέρωσή μας από τους αρμόδιους φορείς, μας ανακοινώθηκε ότι όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όλοι οι χώροι της επιχείρησης μας (πρατήριο, παραγωγή, αποθήκες κτλ.) έχουν πλέον απολυμανθεί και είμαστε στην ευχάριστη θέση  να σας ανακοινώσουμε πως από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα είμαστε και πάλι κοντά σας  με ασφάλεια , εφαρμόζοντας και τηρώντας πάντα όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες και συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τις επιχειρήσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υποστήριξή σας!

Με Εκτίμηση,
Οικογένεια Ποριάζη

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button