Επίκαιρα

Σπουδαία Πρωτοβουλία… Θα υπάρξουν καποια μέτρα;

ΛΗΜΝΟΣ – ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ (LimnosNea.gr)

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου, συνάντησης  με μέλη του Ιατρικού  Συλλόγου  Λήμνου,  είναι σπουδαία, πολύ περισσότερο  αν από αυτήν προκύψουν κάποια πρακτικά μέτρα  που θα εφαρμοστούν !   ΗΚ

Μύρινα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την έξαρση της διάδοσης του κορωνοϊού στο νησί μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, το μεσημέρι στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, κ.κ. Νίκο Μαρινάκη, Δέσποινα Κατσανέρη, Θωμά Λούκα και Ειρήνη Μαρκάκη.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν  οι διαδικασίες στη διαχείριση των κρουσμάτων και των επαφών τους στο νησί της Λήμνου.

Στο πλαίσιο συνάντησης, ο Δήμαρχος ζήτησε από την πλευρά του την αρωγή των μελών του τοπικού ιατρικού συλλόγου στο έργο των εμπλεκόμενων φορέων, τονίζοντας τη σημαντικότητα της παροχής υπηρεσιών υγείας από τους ιδιώτες παρόχους υγείας, οι οποίοι συμπληρώνουν τη Δημόσια Δομή.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button