Απόψεις

Ως “θέατρο” χαρακτήρισε την Εκλογή Θ. Λούκα στη θέση του Προέδρου του Γηροκομείου ο Β. Καλλιγερής – Τι απαντά ο κ. Λούκας

Ως “συναλλαγή”  χαρακτήρισε την εκλογή Λούκα στη θέση του Πρόεδρου του Δ.Σ  του Καλού Σαμαρείτη  ο  επί 3ετια  Πρόεδρος Β. Καλλιγερής   και με άνετη εκλογή  στην  πρώτη θέση στην Γενική Εκλογική Συνέλευση  της Κυριακής   6/8.

Ο κ. Καλλιγερής  αποχώρησε από την πρώτη  Συνέλευση ( Πέμπτη 10/8/23)   των μελών του  7μελους Δ.Σ.  για την εκλογή Πρόεδρου  και των  άλλων θέσεων, μετά το δυσμενές για αυτόν   αποτέλεσμα,   χαρακτηρίζοντας ως “θέατρο”  τη διαδικασία.

Όλα αυτά:  όπως  έγιναν   γνωστά σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ με τηλεφωνική επικοινωνία με το Βάγιο Καλλιγερή.

Αργότερα με παρουσία στο  στούντιο του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ο εκλεγείς   Πρόεδρος  και την προηγούμενη η 3ετια Αντιπρόεδρος  Θωμάς Λούκας  μας είπε  ότι έβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του Πρόεδρου, γιατι του ζητήθηκε από μέλη του Δ.Σ. και  γιατι θεωρεί ότι θα πρέπει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του “Γηροκομείου” με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,  που με τη Δωρεά του εκσυγχρονίστηκε το  Γηροκομείο , όμως ο κ. Καλλιγερής  με τις “αρνήσεις” του να υπογράψει την ολοκλήρωση κάποιων έργων και αγορών αποστασιοποιήθηκε  από το Ίδρυμα Νιάρχος.

Για το θέμα αυτό ο Β. Καλλιγερής εχει τονίσει κατ επανάληψη ότι υπάρχουν ατέλειες στην ολοκλήρωση των εργασιών  στο Γηροκομείο  και κάποιες αγορές  χρειάζεται να ερευνηθούν.

Πάντως,  να πούμε την δική μας  άποψη,  ο κ. Καλλιγερής για όσα του καταμαρτυρούν  δικαιώθηκε στη Γενική Συνέλευση των μελών του Καλού Σαμαρείτη  με την  άνετη πλειοψηφία που έλαβε  και, λογικά, θα έπρεπε να είναι η πρώτη επιλογή  για τη θέση του  Πρόεδρου.

Η Φωτογραφία  ειναι  από τη Γενική Εκλογική Συνέλευση  του Καλού  Σαμαρείτη με τον Β. Καλλιγερή, όρθιο,  να ενημερώνει  τα μέλη του Σωματείου

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button