Λήμνος

ΟΣΚΑΡ ΣΤΟ ΜΕΛΙ "ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ" !!!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 Αυγούστου, 2019

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΧΡΥΣΟ» ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟ ΜΕΛΙ «ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ»

Η «ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ», ο χρυσός της Λήμνου, το προϊόν μοναδικής, πιστοποιημένης και βραβευόμενης πλέον ποιότητας και αξίας του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ, ταξιδεύει στο εξωτερικό και βραβεύεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες!Αυτή τη φορά κατέκτησε την ανώτατη διάκριση με τρία αστέρια στα περίφημα GREATTASTEAWARDS (τα χαρακτηρισμένα και ως «ΟΣΚΑΡ των τροφίμων και των ποτών»). Το εύρος της επιτυχίας είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως από τα 12772 τρόφιμα κάθε είδους που συμμετείχαν, μόλις σε 208 (1,62%) απονεμήθηκε η διάκριση των τριών αστέρων! Παράλληλα, Η ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ κερδίζει αυτόματα την συμμετοχή της στην έκθεση LondonSpecialityandFineFoodFAIR 2019 και διαγωνίζεται για το GoldenForkAward 2019. Το συγκεκριμένο μέλι παράγεται και πιστοποιείται εδώ και ενάμιση χρόνο στο συσκευαστήριο του Συνεταιρισμού στον Κορνό της Λήμνου

Η όλη επιτυχής προσπάθεια πραγματοποιείτε με την συνεργασία και υποστήριξη εξειδικευμένων επιστημόνων όπως ο Αλέξανδρος Παπαχρηστοφόρου και του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τ.Ε.Τ.Δ.) που ξεκίνησε το 2017 ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Δημήτρη Σκάλκος και συνεχίζεται βάσει συγκεκριμένου πλάνου στρατηγικής και ενεργειών 5ετίας που έχει συναποφασιστεί και ακολουθείτε πιστά χρόνο με τον χρόνο.

Ο «χρυσός», η ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ συνεχίζει το ταξίδι του στις αγορές του κόσμου με προοπτική και για άλλες διακρίσεις που πιστοποιούν με κάθε επισημότητα την μοναδική, εξαιρετική, και άκρως ανταγωνιστική διεθνή ποιότητά του που κάνει τους μελισσοκόμους αλλά και τους κατοίκους της Λήμνου υπερήφανους.

 

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Παλαιολόγος

Η φωτογραφία είναι απο τον  προηγούμενο  διεθνή διαγωνισμό όπου και πάλι το μέλι του Συνεταιρισμού βραβεύτηκε από μια επιτροπή ειδικών που, όπως βλέπετε, πρόκειται για κάτι πολύ  σοβαρό και μεγάλο!  

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button