Λήμνος

Πότε πηγαίνουν στη θάλασσα για μπάνιο στη Λήμνο

Πότε πηγαίνουν στη θάλασσα για μπάνιο στη Λήμνο

Πότε πηγαίνουν στη θάλασσα για μπάνιο στη Λήμνο

 

 

Οι πρώτοι που πάνε για μπάνιο στη θάλασσα κατά τις 6.30 – 7.00 το πρωί, είναι οι συνταξιούχοι. Αποβραδίς πέφτουν νωρίς για ύπνο, με τις κότες, οπότε την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάνε πρώτοι, με τα κοκόρια. Το πρωί εξάλλου τους αρέσει, γιατί έχει ησυχία, η θάλασσα είναι λάδι και είναι και ρομαντικά με την ανατολή του ήλιου.

 

Κατόπιν έχουν σειρά αυτοί που μένουν στα ξενοδοχεία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 7.00 – 9.00 είναι το πρωϊνό στο σαλόνι του ξενοδοχείου, οπότε μετά το μπρέκφαστ, καπέλο, πετσέτα και κατευθείαν στη θάλασσα.

 

Κατά το μεσημεράκι έρχονται οι νεαροί και οι νεαρές αγουροξυπνημένοι, κρατώντας τα φρέντο και τα καπουτσίνο στο χέρι. Αυτοί προτιμούν την πολυκοσμία, τη μουσική, ρακέτες, τον σαματά και τα θαλάσσια σπορ. Καταφτάνουν κατά τις 11.00 – 12.00. Πολύ φυσικό, αφού την προηγούμενη μέρα ξενύχτησαν, την έβγαλαν στην ακροθαλασσιά, στα μπαράκια και τις ντισκοτέκ, και έπεσαν για ύπνο κατά τις 3-4 ξημερώματα.

 

Τέλος, είναι οι απογευματινοί, αυτοί που δουλεύουν. Όλη τη μέρα στη δουλειά περιμένουν πότε θα σχολάσουν, να πάνε σπίτι, να φορέσουν το μαγιό και σε 5 λεπτά κατευθείαν για βουτιές στη δροσερή θάλασσα.

 

Είναι και μερικοί, που δεν φεύγουν καθόλου από τη θάλασσα. Έχουν αραγμένο κάπου εκεί κοντά το αυτοκινητόσπιτο, και μέρα – νύχτα, όποτε ζεσταθούν λίγο, κατευθείαν μπλουμ μέσα στο δροσερό νερό !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button