ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Π.Ο.Ε.Ε.Τ: Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ – ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 17/02/2021

ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ…

Πρωτοφανείς καταστάσεις βιώνει το πρωτοβάθμιο σωματείο μας στην Λήμνο, καθώς σύμφωνα με καταγγελία του, ξενοδοχειακή επιχείρηση εκβιάζει όσους εργαζόμενους ¨τολμήσαν¨ να  κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να κάνουν μέσο του σωματείου τους αίτηση επαναπρόσληψης για την σαιζόν 2021 όπως ορίζει το άρθρο 8 του Ν.1346/83.

Οι ισχυρισμοί της διοίκησης του ξενοδοχείου ότι οι συνάδελφοι του Δ.Σ του σωματείου μας ¨πλαστογράφησαν¨ τις υπογραφές των εργαζομένων ή θα ανακληθούν άμεσα ή θα πρέπει να αποδειχθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου και θα προσφύγουμε.

Αναρωτιόμαστε πως γίνεται από τις σχεδόν 130 αιτήσεις επαναπρόσληψης που έκανε το σωματείο μας φέτος, να υπάρχει πρόβλημα μόνο με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο;

Αν βγήκε κάτι καλό από την κρίση της πανδημίας στον κλάδο μας είναι η μεγάλη συσπείρωση των εργαζομένων στα σωματεία τους κι αυτό εμείς σαν Ομοσπονδία θα το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Η Ομοσπονδία μας δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει την δράση των σωματείων μας ειδικά σε περιοχές όπως η Λήμνος που οι συνάδελφοι μας στο Δ.Σ δίνουν καθημερινά αγώνα επιβίωσης.

Έχουμε στην διάθεση μας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που επαληθεύουν τους ισχυρισμούς μας!

Πρακτικές και μέθοδοι εκβιασμών εργαζομένων και κατασυκοφάντησης των εκπροσώπων τους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω και από την πλευρά μας δεν είναι ανεκτές.

Η ΠΟΕΕΤ στέκεται αλληλέγγυα στο σωματείο μας στην Λήμνο και καλεί όλους τους

εργαζόμενους να είναι κοντά στο σωματείο τους.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button