ΕπιλεγμέναΛήμνος

Παραμένει στο Νοσοκομειο μας ο χειρουργός Γιωρ. Πέππας, Διαψεύστηκαν τα περί παραίτησης του…

Στη σημερινή 23/2/22 συνέντευξη,  που δόθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου,  απαντώντας στο ερώτημα μας ότι από το πρωί υπήρχαν σαφείς  και έντονες πληροφορίες  για  “παραίτηση” του Χειρουργού   κ. Πέππα  (φωτογραφία) , ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός,    φάνηκε να τον έχει  απασχολήσει το θέμα,  στις μέρες που βρίσκεται στη Λήμνο, απο τη Δευτέρα 21/2/22,   και    έδειξε να μπαίνει  “ασπίδα” σε μια αποχώρηση ή απομάκρυνση  του κ. Πέππα απο το Νοσοκομείο Λήμνου.   Η περίπτωση του κ. Πεππα είναι γνωστή εδώ και καιρό και υπήρχαν φήμες ότι πρόκειται να παραιτηθεί ή να τον “παραιτήσουν”,  καθώς ειχε έρθει σε αντίθεση με άτομα του  εργασιακού του  χώρου.   Υπήρχε όμως  στην Κοινωνία της Λήμνου μια υποστηρικτική  αντίδραση,  καθώς ο κ. Πεππας στο διάστημα του 1,5 χρόνου που είναι  στη Λήμνο είχε μια έντονη δραστηριότητα με πολλά χειρουργεία….

Η παρουσία του Διοικητή της  2ης ΥΠΕ φάνηκε να είναι καταλυτική για την παραμονή του κ. Πέππα στη Λήμνο και ελπίζουμε να είναι  οριστική και αμετάκλητη !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button