ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Πέθανε από τον κορονοϊό. Σήμερα 16/12 εγινε η κηδεία του. Τι μας είπε ο Έπαρχος, που ήταν συγγενής του

Ένας ακομη θάνατος, ο δεύτερος μετά τον 72χρονο από τη Δάφνη, σημειώθηκε στη Λήμνο με αιτία τον κορονοϊο…

Ήταν 82 ετών   και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Λήμνου  όπου και κατέληξε.

Για να μη λέμε ο,τι κυκλοφορεί…, επικοινωνήσαμε με  τον Έπαρχο Λήμνου , Άγγελο Λαμπρινό – Βλάτα, ο οποίος μας έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, αφού μάλιστα ήταν και συγγενής του, όπως μας είπε.

Ο 82χρονος ήταν από το Κοντοπούλι και πήγε στο Νοσοκομείο με  τα γνωστά συμπτώματα όπου αποδείχτηκε ότι ήταν του Κορονοϊού.  Νοσηλεύτηκε εκεί  αλλά λογω  ηλικίας και υποκείμενου Νοσήματος,   πέθανε.

Η κηδεία  του έγινε σήμερα 16/12 το πρωί με ελάχιστο κόσμο, όπως προβλέπεται από το σχετικό Πρωτόκολλο,  το οποίο  επιτρέπει μέχρι  9 άτομα για τέτοιες περιπτώσεις.

Απ ο,τι μας είπε ο Έπαρχος,   είναι αξιοπερίεργο πως κόλλησε τον ιό   ο 82χρονος , ο οποίος φυλαγόταν και είχε ελάχιστες επαφές…

Μάλιστα μας θύμισε , ότι οταν  πήγε στο Νοσοκομείο,  πριν αρκετές μέρες,   και διαπιστώθηκε ο κορονοϊός, το συνεργείο του ΕΟΔΥ στη Λήμνο, πηγε δυο φορές στο Κοντοπούλι για  ανίχνευση  σε πρόσωπα που ήταν  σε  επαφή με τον 82χρονο,  όμως δεν βρέθηκε κανένας απο το περιβάλλον του “θετικός”,  άρα  παραμένει το ερώτημα πως  κόλλησε,  σημείωσε ο κ. Λαμπρινός – Βλάτας .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button