Περιοδικό

Πετιμέζι Λημνου. Που θα το βρείτε σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη

Πού μπορεί να βρει κανείς το πετιμέζι Λήμνου σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Πολλοί ακροατές του σταθμού μας και αναγνώστες της εφημερίδας μας, που μένουν σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ύστερα από αναφορά μας στο πετιμέζι Λήμνου,  ζήτησαν να μάθουν πού μπορούν να το βρουν και να το προμηθευτούν. Δίνουμε, λοιπόν, τις διευθύνσεις όπου πουλιέται το πετιμέζι, με τη διευκρίνιση ότι, δεν κάνουμε διακρίσεις και σεβόμαστε τον ανταγωνισμό και την ανάγκη για προβολή όλων των υπόλοιπων προϊόντων του νησιού μας (κρασιά, γλυκά, γαλακτοκομικά, αρτοποιήματα κλπ.).

Στην εφημερίδα και τον σταθμό μας μέχρι σήμερα με χαρά έχουμε αναφερθεί και διαφημίσει όλα τα προϊόντα της Λήμνου, και με την πρώτη ευκαιρία θα τα προβάλλουμε πάλι.

Λοιπόν, το πετιμέζι και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που παράγει παραδοσιακά ο Αχιλλαδέλης στη Λήμνο (χαλβά, ταχίνι, γλυκά κουταλιού κλπ.) μπορεί κανείς να τα βρει: Στη Θεσσαλονίκη, Κονηνών 12, στο κέντρο. Στην Αθήνα, Αθηνάς 27, στην Αγία Παρασκευή Πελοποννήσου 10, στην Άνω Γλυφάδα Κνωσού 14, στη Νέα Ιωνία Ελ. Βενιζέλου 7, στη Νέα Σμύρνη Αϊδινίου 2 & Ελ. Βενιζέλου, και στον Πειραιά Κουντουριώτου 159 και Ναυαρίνου 6.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button