Επιλεγμένα

PHILOXENIA: Τι έγινε και τι θα γίνει στο Περίπτερο της Λήμνου

Ξεκίνησε από χθες Παρασκευή  8/11,  η Έκθεση  “Φιλοξένια” στη   Θεσσαλονίκη και η Λήμνος συμμετέχει, όπως  εδώ και σχεδόν 30 χρόνια ανελλιπώς, και φέτος με όλες τις τουριστικές δυνάμεις της  να είναι εκεί όλοι μαζί στο Περίπτερο του Δήμου.

Ο Δήμος Λήμνου  έχει  δικό του νοικιασμένο χώρο και όχι  σε ένα τραπεζάκι που παραχωρεί η  Περιφέρεια  στο χώρο της…

Σήμερα Σάββατο στις 5 το Απόγευμα στο Περίπτερο της Λήμνου θα γίνει μια Γιορτή με Λημνιούς Χορούς με  τοπικές φορεσιές,  κάτι για το οποίο  έχει φροντίσει ο εκεί Όμιλος Λημνίων  Θεσσαλονίκης.

Η Έκθεση τελειώνει αύριο, είναι τριήμερη,  και στο διάστημα αυτό θα γίνουν και άλλες,  κάπως αόρατες αλλά πιο ουσιαστικές δράσεις,   όπως συναντήσεις ξενοδόχων και εκπροσώπων της Τουριστικής Λήμνου  με τουριστικούς πράκτορες  της  Βόρειο Ελλάδας και του εξωτερικού με τις Βαλκανικές Χώρες να πρωτοστατούν στο ενδιαφέρον για τη Λήμνο.

Στη Φωτογραφία (του Γ. Μουτσοπουλου) διακρίνουμε απο αριστερά:  Χρ, Μαντάς (Πρόεδρος του Ομίλου Λημνιών Θεσσαλονίκης),  Σαρακίνη Μαρίνα  (Αντιπρόεδρος  της  ΑΜΚΕ  ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ), ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης  Θ. Καράογλου,  Μακης Ψάρρας (Πρόεδρος της ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ)  και  Γ. Μουτσοπουλος , μάλλον σε θέση selfing (Αντιπρόεδρος του Ομίλου Λημνίων Θεσσαλονίκης) .

ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ: Η φωτογραφία διαπιστώνω στη μεταφορά κόβεται στα άκρα με θυματα τον Χρ, Μαντά και τον Γ. Μουτσόπουλο… Ψάχνω τρόπο να επανορθώσω …   Ηλ. Κότσαλης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button