ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Το Σπιτι – Σκηνικό !

Στη σημερινή 23/8/20  παράσταση στον Πήγαδο,  κεντρικό σπίτι για τις ανάγκες του έργου  είναι ένα όμορφο διώροφο, που παραχώρησε γενναιόδωρα για να χρησιμοποιηθεί πολλαπλώς (πρόβες κλπ.),  ο ιδιοκτήτης Κώστας Στεφανιδάκης και οι συν αυτώ.

Η  Καιτη Σαπέρα μας δίνει παρακάτω μερικά στοιχεία για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού – σκηνικου !  Φωτογραφία Σούλας Καριακλή

Ηλία καλησπέρα.

Γνωρίζεις ως Ανδρωνιάτης οτι το σπίτι- σκηνικό στο έργο “Πεσ μου παππού” στον Πήγαδο ήταν ιδιοκτησία του εμπορικού ταχυδρόμου (ταξίδια Λήμνος – Αθήνα)  Ανδρέα Κυμπρίτη.

Ο Νίκος Στεφανιδάκης ήταν γαμπρός του στην κόρη του Κατίνα.

Ο Στεφανιδάκης ήταν Ρεισδεριανης καταγωγής και το σπίτι το πατρικό του ήταν στην περιοχή Αγιος Νικόλαος πίσω από το σπίτι του Απόστολου Καρκαντή και την παλιά Αστυνομία και την παλαιότερη στέγαση του ραδιοσταθμού radio alfa.

Αδελφή του Νίκου Στεφανιδάκη ήταν η Μαρία Ελευθεράκη μητέρα του αείμνηστου Κώστα Ελευθεράκη του φωτογράφου και του Θοδωρή Ελευθεράκη του καπετάνιου.

 

Να ενημερώνεσαι για τα σόγια, εγώ τους γνώριζα όλους στην αρχή λόγω φιλικών σχέσεων και στη συνέχεια λόγω επαγγελματικής απασχόλησης.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button