Λήμνος

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ !

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ !

Η συναυλίας του Γρ.  Μανινάκη,  στο Παλλημνιακό Ταμείο με θέμα το Ρεμπέτικο από Σμύρνη – Πειραιά –  Αμερική, σημείωσε,  όπως ήταν αναμενόμενο,  μεγάλη επιτυχία και από πλευράς προσέλευσης και από καλλιτεχνική άποψη. Ο κόσμος ήταν πολύς και αυτό δεν είναι  είδηση για τις συναυλίες του Γρ. Μανινάκη!

Επίσης δεν είναι είδηση ότι το μουσικό μέρος ήταν εξαιρετικά επιμελημένο. Μου φαίνεται όμως οτι η απόδοση της ορχήστρας ήταν η καλύτερη στο χώρο αυτόν,  που έχει φιλοξενήσει 5 ανάλογες συναυλίες στη σειρά. Αυτό φάνηκε ιδιαιτέρα στα “αμερικάνικα” ρεμπέτικα,  τα οποία  είναι και λίγο τζαζ.  Ίσως το βιολί,  που για πρώτη φορά  προστέθηκε,  έδωσε το κάτι παραπάνω σε μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.

Οι μουσικοί της 9μελους αυτής Ορχήστρας ηταν:

Χρήστος Βιδινιώτης,  Διεύθυνση ορχήστρας/ μπουζούκι

Αναστασία Σιάχου,  Τραγούδι / Μπάσο

Γιώργος Τραγάρας,  Μπουζούκι / Μπαγλαμάς

Νίκος Στεφανιδάκης,  Ακορντεόν

Στέλλα Ζιοπούλου,  Βιολί

Ανδρέας Κατογούδης,  Κιθάρα

Γιώργος Χάρος,  Κρουστά

Ιπποκράτης Γουδέλης – φιλική συμμετοχή,  Σαντούρι

 Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια των  ευχαριστηρίων και των βραβεύσεων τα έξοδα αυτής της εκδήλωσης κάλυψε ο ομογενής στην Αμερική Λημνιός Αλέκος Τσουκαλάς, τον οποίο, για αυτό το λόγο “οι Φίλοι της Παλιάς Μητρόπολης,  ανακήρυξαν επίτιμο μέλος!  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button