ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Πλουσια γεματη πρωτουβουλιες η δραση του Δ.ΙΕΚ Λημνου

ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ                                                                                                Μύρινα,  6/7/2022

Θέμα: « Έργο και Δράσεις εξωστρέφειας του Δ. ΙΕΚ Λήμνου έτους 2021-2022  

& Ευχαριστήρια Επιστολή »

 Με τη λήξη του έτους κατάρτισης 2021-2022 και κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς, με χαρά και περηφάνεια σας παρουσιάζουμε το έργο και τις δράσεις εξωστρέφειας που σχεδίασε και υλοποίησε με επιτυχία το Δ.ΙΕΚ Λήμνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με σκοπό την αναβάθμιση, την προβολή και τη σύνδεση του ΙΕΚ με το τοπικό κοινωνικό περιβάλλον και με την αγορά εργασίας, οι οποίες δράσεις προάγουν τους σκοπούς της επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα και με το άρθρο 25 παρ.2 στ και η του Κανονισμού Λειτουργίας των ΙΕΚ που υπάγονται στη ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ του ΥΠΑΙΘ (ΦΕΚ 5837Β’/15-12-2021).

 

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΛΗΜΝΟΥ, στο ακριτικό νησί του Βορείου Αιγαίου με μόλις 17.000 κατοίκους, παρόλα τα προβλήματα, τις ελλείψεις, την απουσία Υποδιευθύντριας, τον ελλιπή υλικοτεχνικό εξοπλισμό, το χρόνιο πρόβλημα της συστέγασης με το Εσπερινό Γυμνάσιο και τη χρήση του Γραφείου Διοίκησης του ΙΕΚ από τον Διευθυντή του Εσπερινού Γυμνασίου τα τελευταία 10 χρόνια (γεγονός που προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του ΙΕΚ), τις αντίξοες συνθήκες και την έξαρση της πανδημίας στο νησί, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΦΕΤΟΣ:

 • να αυξήσει τον αριθμό των καταρτιζομένων και των Ειδικοτήτων (6 Ειδικότητες για πρώτη φορά στην ιστορία του)
 • να εξασφαλίσει αίθουσες εντός του κτιρίου (και όχι πλέον προκάτ) με αποκλειστική, και όχι κοινή με το Εσπερινό, απογευματινή χρήση για όλα τα Τμήματα
 • να εξασφαλίσει εξοπλισμένα Εργαστήρια για όλα τα μαθήματα με μηδενικό οικονομικό κόστος
 • να προσφέρει άρτια, ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και
 • να διοργανώσει πολλές, ποικίλου περιεχομένου και σημαντικές δράσεις, σεμινάρια, ημερίδες, εκδηλώσεις, συνεργασίες κλπ
 • να πραγματοποιήσει με επιτυχία δράσεις κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και εθελοντισμού.

 

Με το ποιοτικό εκπαιδευτικό έργο και τη σπουδαία κοινωνική δράση του, το ΙΕΚ ενισχύθηκε, αναβαθμίστηκε, προβλήθηκε και πέτυχε η τοπική κοινωνία καθώς και τα Μ.Μ.Ε. της Λήμνου, αλλά και εκτός Λήμνου (Εφημερίδες, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί, Ενημερωτικά sites) να εκθειάζουν το έργο και την προσφορά του ΙΕΚ με τα δημοσιεύματα τους και να χαρακτηρίζουν το ΙΕΚ Λήμνου ως ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΕΚ!

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΈΤΟΥΣ 2021-2022:

 

 1. Ξεκίνησαν σπουδαίες και άριστες ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ του ΙΕΚ με Φορείς, Δημόσιες Υπηρεσίες, Επιχειρήσεις, το Δήμο Λήμνου, την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τον Ερυθρό Σταυρό, τη 88η Στρατιωτική Διοίκηση Λήμνου κλπ

 

 1. Με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του ΙΕΚ Λυγδά Ιουλίας τον Δεκέμβριο 2021 υπογράφηκαν δύο ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:

α) Μεταξύ του ΙΕΚ Λήμνου και της Εταιρείας Μαρκ Γουόρνερ Γκρις (Ξενοδοχείο LEMNOS VILLAGE RESORT 5 αστέρων) και

β) Μεταξύ ΙΕΚ Λήμνου και Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου.

 

Επίκειται άμεσα να υπογραφεί ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ του  Δ.ΙΕΚ Λήμνου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Και στο επόμενο έτος κατάρτισης θα υπογραφούν και νέες Συνεργασίες.

 

 1. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+/KA1 στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

 

 1. Έχουν πραγματοποιηθεί πολλές ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ των καταρτιζόμενων όλων των Ειδικοτήτων του ΙΕΚ, με τη συνοδεία των Εκπαιδευτών τους, σε Υπηρεσίες και σε επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς/επιχειρήσεις (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου, Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, ΕΚΑΒ, Αεροδρόμιο, Ξενοδοχεία, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Οινοποιεία, Σχολεία, Επιχειρήσεις, Μουσεία, Γηροκομείο κλπ ) στα πλαίσια των εργαστηριακών ή μικτών μαθημάτων τους.

 

 1. Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία πολλά ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ και ΗΜΕΡΙΔΕΣ διά ζώσης ή διαδικτυακά, ποικίλου περιεχομένου, Εκπαιδευτικά, Ιατρικά, Πρώτων Βοηθειών, Πολιτικής Προστασίας, LIFE COACHING κλπ

 

 1. Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία σημαντικές ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, όπως:

 

α) «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» για τους καταρτιζόμενους του ΙΕΚ, με στόχο τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας και την επαφή και γνωριμία τους με Στελέχη Επιχειρήσεων Τουρισμού και Εστίασης και πιθανούς μελλοντικούς τους εργοδότες.

β) «ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ» με επίσημο προσκεκλημένο τον Προϊστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου κ. Τριανταφυλλίδη Παύλο και άλλα Στελέχη της Υπηρεσίας.

 

 1. Όλες οι ανάγκες των καταρτιζομένων του ΙΕΚ για ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ή ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ έχουν καλυφθεί πλήρως!

 

 1. Την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα οργανώθηκαν με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του ΙΕΚ και υλοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Αναφέρουμε κάποιες από αυτές:

 

 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ:

Στις 23/12/2021 το Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας CHEF» Α΄ εξαμήνου του ΙΕΚ Λήμνου μαγείρεψε και πρόσφερε με πολλή αγάπη και χαρά  Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης στους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Λήμνου «Καλός Σαμαρείτης», με τη χορηγία του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

 • Το ΙΕΚ Λήμνου συμμετείχε με επιτυχία στην κοινωνική, εθελοντική δράση του Ερυθρού Σταυρού «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» για προσφορά και συλλογή τροφίμων, τα οποία μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διατέθηκαν στους συμπολίτες μας που τα είχαν ανάγκη.

 

 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΊΟΥ κ.κ. ΙΕΡΟΘΕΟ:

Επίσκεψη της Διευθύντριας του ΙΕΚ με αντιπροσωπεία Εκπαιδευτών και Σπουδαστών στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Παρόμοια επίσκεψη έγινε και την περίοδο του Πάσχα.

 

 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ 140 ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ:

Τη Μεγάλη Δευτέρα 18/4/2022 το Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας CHEF» Β΄ εξαμήνου του ΙΕΚ μαγείρεψε 140 Γεύματα Αγάπης και Αλληλεγγύης, τα οποία  διανεμήθηκαν μέσω του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε άπορες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες της Λήμνου. Το οικονομικό κόστος της δράσης  καλύφθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου

 

 • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΣΤΟ Κ.Η.Φ.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Τη Μεγάλη Τρίτη 19/4/2022 ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης και η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου στα Καμίνια, αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα και πρόσφεραν πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια στους ηλικιωμένους, τα οποία παρασκεύασαν οι σπουδαστές του Τμήματος Μαγειρικής του ΙΕΚ με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους.

 

 • ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ:

Στις 14/4/2022 οι καταρτιζόμενοι του Τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας CHEF» Β΄ εξαμήνου του ΙΕΚ σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας  έφτιαξαν πασχαλινά κουλούρια, τα οποία τα προσφέραμε στους τρόφιμους του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ». Χορηγός της δράσης ήταν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας.

 

 • ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ – ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ:

Στις 12/4/2022  καταρτιζόμενοι του Τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας CHEF»  του ΙΕΚ επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου και παρασκεύασαν μαζί με τους μαθητές πασχαλινά Λαζαράκια.

 

 • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ.

 

 

 1. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΕΚ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ:

Όλες οι δράσεις του ΙΕΚ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα Δελτία Τύπου δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ, στη σελίδα του στο facebook και προβάλλονται και από όλα τα Μ.Μ.Ε. (Εφημερίδες, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί, Ενημερωτικά sites).

 

Πολλές φορές η Διευθύντρια του ΙΕΚ έχει προσκληθεί και έχει δώσει ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ σε Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της Λήμνου, της Καβάλας και της ΕΡΤ.

 

 

 1. ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ:

Η ιστοσελίδα του ΙΕΚ φέτος ανανεώθηκε, εμπλουτίστηκε και επικαιροποιήθηκε και πλέον είναι σε χρήση, ώστε να ενημερώνονται για όλα τα θέματα οι επισκέπτες της. Αποτελεί τον πλέον σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας και πληροφόρησης ανάμεσα στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) ΛΗΜΝΟΥ και στο ενδιαφερόμενο κοινό (καταρτιζόμενοι, εκπαιδευτές, φορείς κλπ).

 

 

 1. ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ:

Η Διευθύντρια του ΙΕΚ επισκέφτηκε δια ζώσης όλα τα Λύκεια του νησιού και ενημέρωσε τους μαθητές Γ΄ τάξης των Λυκείων για τη Λειτουργία και τις νέες Ειδικότητες του ΙΕΚ Λήμνου, μοίρασε ενημερωτικά έντυπα και ερωτηματολόγια.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ηλεκτρονικά σχετικά με τις νέες Ειδικότητες.

 

 

Σημειώνεται ότι:

α) Για όλες τις παραπάνω δράσεις δεν υπήρξε καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δ.ΙΕΚ Λήμνου.

β) Τηρούνται πάντοτε τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του covid 19.

γ) Επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο η εξωστρέφεια του ΙΕΚ.

δ) Εμπλουτίζονται οι γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες των σπουδαστών μας.

ε) Καλλιεργείται πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας, εθελοντισμού, αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

στ)  Όλες αυτές οι δράσεις  και δραστηριότητες του Δ.ΙΕΚ Λήμνου έχουν θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία του ακριτικού νησιού της Λήμνου, καθώς και στα Μ.Μ.Ε. και συμβάλλουν στην ανάδειξή του και στην ενίσχυση του κύρους του!

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

 

ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΚ:

 

 • Το Ξενοδοχείο Lemnos Village Resort 5* για την άριστη συνεργασία και την ευγενική παραχώρηση της κουζίνας και των υπολοίπων εγκαταστάσεων του Ξενοδοχείου Lemnos Village Resort , όπου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εργαστηριακά μαθήματα της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef» και των δύο ειδικοτήτων «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» αντίστοιχα του ΙΕΚ.
 • Το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Λήμνου για την άψογη συνεργασία και την ευγενική παραχώρηση της κουζίνας και του Φυσικοθεραπευτηρίου του Νοσοκομείου Λήμνου, όπου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εργαστηριακά μαθήματα της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef» και της ειδικότητας «Βοηθός Φυσικοθεραπείας» αντίστοιχα του ΙΕΚ.
 • Όλους τους Φορείς, τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τις Επιχειρήσεις, με τους οποίους συνεργαστήκαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους κατάρτισης:

ΟΚΠΑ του Δήμου Λήμνου, Περιφέρεια Β. Αιγαίου, Ιερά Μητρόπολη Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου, ΕΚΑΒ, Αεροδρόμιο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, Ξενοδοχεία, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Οινοποιεία, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου, Σχολεία, Επιχειρήσεις, Μουσεία, Αρχαιολογικοί χώροι, Γηροκομείο Λήμνου κλπ.

 • Τους Διευθυντές των Σχολείων ΓΕΛ Μύρινας, ΕΠΑΛ Μύρινας, 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας για την αγαστή συνεργασία μας.
 • Όλους τους αξιόλογους Ομιλητές των Σεμιναρίων-Ημερίδων που πραγματοποίησε το ΙΕΚ.
 • Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Λήμνου και εκτός Λήμνου για τη στήριξή τους, την προβολή όλων των δράσεων του ΙΕΚ και τα θετικά τους σχόλια:

FM 100 ΛΗΜΝΟΣ, Ράδιο Λήμνος, Ράδιο Άλφα-Εφημερίδα Λήμνος, Limnosreport.gr,  LimnosNea.gr, Εφημερίδα «ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ» της Μακεδονίας, ALPHA RADIO της Καβάλας, ERT News Β.Αιγαίου κλπ

 • Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για την όμορφη συνεργασία μας όλους τους εξαιρετικούς Εκπαιδευτές που δίδαξαν στο φθινοπωρινό και εαρινό εξάμηνο του έτους 2021-22 προσφέροντας γνώσεις, πολύτιμα εφόδια και ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση στους σπουδαστές μας.
 • Τους καταρτιζόμενους των 6 Ειδικοτήτων του ΙΕΚ για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, το ενδιαφέρον, την εθελοντική τους διάθεση και τη συνεργασία μας.
 • Τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στις 2 διοικητικούς υπαλλήλους, που στελεχώνουν τη Γραμματεία του ΙΕΚ, την Ευαγγελία Κάργα και την Ευαγγελία Σαλιακούρα, για την άριστη συνεργασία μας, την εργατικότητά τους, την προθυμία τους και την πολύτιμη βοήθειά τους αυτή τη δύσκολη χρονιά!!!

 

 

Η συμβολή όλων στο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί το ΙΕΚ Λήμνου, η μοναδική Δημόσια Σχολή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί μας, υπήρξε σημαντική!

 

 

Με εκτίμηση,

 

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Ι.Ε.Κ.  ΛΗΜΝΟΥ

 

ΙΟΥΛΙΑ ΛΥΓΔΑ

ΙΕΚ Λήμνου

Τηλ. : 22540 25340

 

LimnosNea.gr – Φωτογραφία Αρχείου απο παλαιότερη δραση του ΙΕΚ

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button