Επιλεγμένα

Πολυς κόσμος λίγες Αρχές στην Παρέλαση- Γιατί διάλεξα την φωτογραφία αυτή …

Στην Παρέλαση και βοηθούντος του καλού καιρού είχε πάρα πολύ κόσμο…

Δεν είχε όμως επισημότητες…  Έλειπαν κάποιες Αρχές,  επιπέδου Κυβερνητικού  εκπροσώπου, Βουλευτών του Νομού, του Περιφερειάρχη κλπ,  έλλειπε και  ο νέος Μητρόπολης αφού  δεν έφτασε ακόμη στη Λήμνο,  έτσι στην εξέδρα των επισήμων ήταν φυσικά οι εκπρόσωποι του Στρατού καθώς και οι  τοπικές πολιτικές αρχές δηλαδή  ο Έπαρχος, ο Δήμαρχος και  στην πρώτη σειρά ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου…

Θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα; Θα σας το πω σε άλλη ανάρτηση. Ας μείνουμε τώρα στο ενθουσιαστικό  κλίμα της Παρέλασης και στην τοπικότητα την οποία για να προβάλω διάλεξα τη Φωτογραφία με το Λύκειο Ελληνίδων με τις τοπικές φορεσιές.

Είχα και άλλες τέτοιες  να βάλω όπως οι άλλοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι:  του Αγίου Δημητρίου και το νέου και πολυπληθούς Ηφαίστου.  Και του ΝΟΛ θα μπορούσα με τους νέους  της Άθλησης  με τα κουπιά στα χέρια.

Βεβαίως και τους πάντα προπορευόμενους  του Ερυθρού Σταύρου καθώς και της Φιλαρμονικής,  που πάντα δίνει εντυπωσιακές εικόνες..

Οσο για το  Στρατό σίγουρα μια φωτογραφία την άξιζαν τα Τμήματα του  και αν θα έβαζα ίσως να διάλεγα  την προπορευόμενη εξάδα της Αεροπορίας, στην οποία οι 4 όταν γυναίκες !

Ομως  στις 8 Οκτωβρη,  στην πριν από 20 μέρες Επέτειο,  είχα βάλει εκείνη τη φωτογραφία με την στρατιωτική  εξάδα και τις σημαίες στα χέρια και ήταν εντυπωσιακή, τώρα ας βάλω μια τοπική που να χαρακτηρίζει τη Λήμνο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button