ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Προσλήψεις στο Νοσοκομειο, ειναι το Αίτημα!

Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο Λήμνου προέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγ. Ευστρατίου, διαμαρτυρόμενοι για τις μεγάλες και σοβαρές ελλείψεις που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, ενώ συναντήθηκαν και με τον Διοικητή του Νοσ/μείου στον οποίο παρέδωσαν το σχετικό ψήφισμα.

Διεκδικούμε, μεταξύ άλλων, κάλυψη όλων των αναγκών του Νοσοκομείου σε έμψυχο δυναμικό και υλικό εξοπλισμό, ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες των πολιτών σε συνθήκες πανδημίας. Εμβολιασμό των εκπαιδευτικών ως προϋπόθεση για την ασφαλή επαναλειτουργία των Σχολείων.

Καταγγέλλουμε την αδιαφορία της Κυβέρνησης τόσο για την Υγεία όσο και για την Παιδεία, που αντικατοπτρίζεται στην τραγική κατάσταση του συστήματος υγείας, αλλά και στο άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων χωρίς κανένα μέτρο για την πρόληψη κατά της διασποράς και διάδοσης του ιού.

Δείτε συνημμένο ολόκληρο το Δελτίο Τύπου.

Δείτε το βίντεο της κινητοποίησης εδώ: https://youtu.be/Dn6vfSg9BbE

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button