ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Σα να μην πέρασε μέρα από τότε, πριν 16 μήνες… Ίδιο και το Ματς!

Αυτή τη φορά  το “ματς” ανάμεσα στο Δήμαρχο και στο Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου  Μύρινας  δόθηκε σε ανοιχτό χώρο, μπροστά στο Δημαρχείο, λογω κορονοϊού.

Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα απο τότε,  πριν 16 μήνες σε προεκλογική περίοδο, όταν ο Σύλλογος Γονέων έκανε διάφορες ημερήσιες παρεμβάσεις  για να προχωρήσει το αντισεισμικό εργο για το Γυμνάσιο Μύρινας , το παλαιό , το νεοκλασικό Γυμνάσιο και το Δήμαρχο να μην έχει απάντηση.

Αυτό συνέβη και σήμερα 25/9/20  μόνο που τώρα είναι 6 τα χρόνια  της στασιμότητας.

Ο Δήμαρχος δήλωσε,  μέσα σε ένταση και νευρικό  διάλογο,   οτι είναι σε αναμονή  αρμόδιων υπηρεσιών να εγκρίνουν τη μελέτη, μια απάντηση ακριβώς ίδια με την  προηγούμενη , πριν 16 μήνες,    και τους Γονείς να τον κατηγορούν για αδράνεια και έλλειψη σχεδίου δράσης.

6 χρόνια είναι ένας ικανός χρόνος,   είπε ένα γονιός,  ο Ιπποκράτης Γουδέλης,  και όμως δεν έγινε τίποτα. Για φέτος τόνισε, ερμηνεύουμε  τα λόγια του,   δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα, ας τρέξουμε για το επόμενο έτος…

Όλος αυτός ο εκ νέου ξεσηκωμός έγινε με αφορμή  την Κατάληψη από μαθητές του Γυμνασίου,   οι οποίοι απο την πρώτη μέρα της κατάληψης, οταν τους   ρώτησα, επιτοπίως,   αν είναι οι Μάσκες το κύριο ζήτημα τους,    όλοι μαζί με μια φωνή είπαν: ποιες Μάσκες ; Το Κτιριακό είναι το κύριο  θέμα τους.

Σε άλλη ερώτηση αν συμφωνούν με την κατάληψη οι Γονεις τους , απάντησαν ότι είναι  μαζί  τους και τους στηρίζουν ! Και αυτό φάνηκα σήμερα…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button