Λήμνος

"Σας Καλωσοριζω στον Τόπο μου…"

Η Νίτσα Δώρα πήρε μέρος, όπου χρειάστηκε,  στην καλή οργάνωση της τελετής  Απονομής των Πτυχίων στους μαθητές της Σχολής Κριτών,  η οποία λειτούργησε στη Λήμνο τους τελευταίους μήνες με ευθύνη  της Προέδρου του Συλλόγου Κριτών Αττικής. Τάνιας Μερίκα, με την οποία η  Νιτσα συνδέεται με παλιά  φιλία. 

Έτσι  κλήθηκε να χαιρετίσει την εκδήλωση και το έκανε με τα παρακάτω λόγια: 

 

“Σας καλοσωρίζω στον τόπο μου.

Αγαπώ το νησί μου και στηρίζω ό,τι θετικό γίνεται σε αυτό και ο ΄Ηφαιστος Λήμνου άλλαξε θετικά τους ρυθμούς του, γιατί παρακίνησε, οργάνωσε με νέες αθλητικές δραστηριότητες τους νέους μας.

Ο ΄Ηφαιστος είναι η ομάδα μας στα σαλόνια της Α΄εθνικής κατηγορίας.

Διαφημίζει την Λήμνο, τις ομορφιές της, την κουλτούρα της, την αθλητική της παιδεία, και συστήνει το νησί μας στο αθλητικό κόσμο και όχι μόνο.

Είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα μας , όταν αγωνίζεται εντός ή εκτός έδρας, την στηρίζουμεμε πάθος και πανηγυρίζουμε και χειροκροτούμε τις επιτυχίες της.

Χαίρομαι που η προσπάθεια της μπασκετικής μας επιμόρφωσης έχει την συμμετοχή και της Τάνια Μερίκα.

Την φίλη μου την Τάνια, την γνωρίζω 30 χρόνια από άλλο μετερίζι και ξέρω πολύ καλά πόσο υπέυθυνη και δυναμική είναι και ήμουν βέβαιη ότι θα κάνει το καλλίτερο για τα παιδιά μας.

Είχα την ευκαιρία, μήνες τώρα, να την παρακολουθήσω μαζί με τον Τάσο Αναστασόπουλo, στις κερκίδες του “Νίκος Σαμαράς” με πόση αγάπη και μεράκι, προσπαθούσαν να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν κάθε σφύριγμα, κάθε μπασκετική παράβαση και να την κάνουν διαδασκαλία.

Έτσι, παρακολουθώντας, εμβολιάστηκα κι εγώ με μπασκετικό ενθουσιασμό κι έμαθα βέβαια τι σημαίνει ασίστ και ριμπάουντ.

Χαιρόμουν να την ακούω να μιλάει για το ήθος της κερκίδας, όταν συχνά ανέφερε ότι η Λήμνος εκπαιδεύει και εκπαιδεύται, αυτή η κυρία με την τεράστια εμπειρία, μεγάλη κουβέντα, που με περηφάνεια μετέφερα σε site του νησιού μας.

Αξίζει λοιπόν να την γνωρίσουμε καλλίτερα. Επειδή όμως πιστεύω ότι με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, θέλω να  την συστήσω στους συμπατριώτες μου , γιατί εσείς οι μπασκετικοί την γνωρίζετε την Τάνια.

Τάνια, ξέρω, ότι αυτό που θα κάνω τώρα δεν θα σου αρέσει, αλλά νομίζω ότι πρέπει.

Φέτος, έκλεισε 30 χρόνια στο χρόνια στο χώρο που υπηρετεί, και οι συνεργάτες της δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για κείνη, το οποίο θα μου επιτρέψετε να προβάλλω, γιατί νομίζω, αξίζει να μάθουμε ποιός δίδαξε τους νέους δικούς μας επίσημους πλέον κριτές. Και βέβαια φρόντισα να το έχω.

 

Όταν διδάσκεσαι από τέτοιους δασκάλους , τι μεγαλύτερο όφελος!

Ευχαριστούμε πολύ κυρία Τάνια Μερίκα και Κύριε Ανασταόπουλε. 

Παιδιά, καλή σταδιοδρομία, και την ομάδα μας σαν τα μάτια σας!”

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button