Λήμνος

Οι μη γνωρίζοντες απορούσαν και ρωτούσαν: από που αυτή η σχέση με τον Κυρ. Μητσοτάκη;

Οι μη γνωρίζοντες απορούσαν και  ρωτούσαν: από που αυτή η σχέση με  τον Κυρ. Μητσοτάκη;

Ο Αντώνης Διαματάρης (στη φωτογραφία πρώτο πλάνο, ειδικά για μένα!!!),   ο Λημνιός από το Θάνος Εκδότης της μεγαλύτερης  ομογενειακής εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ,  με έδρα τη Ν. Υόρκη, ήρθε από την Αμερική για να είναι παρών στην επίσκεψη του  Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λήμνο για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σε όλη τη διάρκεια  της ολοήμερης παραμονής του Προέδρου της ΝΔ στη Λήμνο ήταν συνεχώς μαζί   και  τις μεσημεριανές ώρες τον φιλοξένησε  στο σπίτι του στο Θάνος! Έτσι οι μη γνωρίζοντες απορούσαν και  ρωτούσαν:  ποιος είναι αυτός και από που αυτή η στενή σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;  

Ο  Αντώνης Διαματάρης, τελείωσε το Γυμνάσιο Μύρινας, πριν πάει στην Αμερική για σπουδές αφήνοντας πίσω του αγαπημένους συμμαθητές και φίλους,  τους οποίους συναντά κάθε καλοκαίρι στις διακοπές του,  εδώ!

Οι σπουδές του στη Ν. Υόρκη τον οδήγησαν  σε μια θέση υψηλού στελέχους στον   ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ  και όταν η εφημερίδα   βρέθηκε,  σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών στον τύπο,   σε δύσκολη κυκλοφοριακή και τελικά  υπαρξιακή  θέση,  ο Συμπατριώτης μας ανέλαβε με μεγάλο οικονομικό ρίσκο  όλο το πακέτο της εφημερίδας  και με ένα εκσυγχρονιστικό  πρόγραμμα την ανέστησε, ως έκδοτης,   πια!

Ναι αλλά η απορία ήταν:  με το Μητσοτάκη από που αυτή η σχέση;

Ο Αντώνης Διαματάρης παντρεύτηκε την πρώτη ξαδέλφη του Κυριάκου (και της Ντόρας και αγαπημένης  ανιψιάς  της Μαρίκας Μητσοτάκη)  και επομένως η σχέση είναι όχι απλά φιλική άλλα  συγγενική όμως  κυρίως αγαπημένη.  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button