ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

ΣΧΟΛΙΟ    Για τον διορισμό δεύτερου αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο του νησιού μας

ΑΔΕΔΥ – Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου     Μύρινα 9-09-2023

ΣΧΟΛΙΟ    Για τον διορισμό δεύτερου αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο του νησιού μας

Η είδηση για τον διορισμό δεύτερου αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο της Λήμνου αποτελεί θετική εξέλιξη, είναι αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων και των αγώνων των συλλόγων και των σωματείων εργαζομένων του νησιού.

Παρά το θετικό αυτό γεγονός, οι τραγικές ελλείψεις του νοσοκομείου σε μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό παραμένουν, η δημιουργία και λειτουργία ΜΕΘ και ΜΑΦ εξακολουθεί να είναι στα αιτήματά μας. Σε καμιά περίπτωση οι αεροδιακομιδές των ασθενών και τραυματιών δεν πρέπει να καθιερωθούν ως κανονικότητα στις συνειδήσεις των εργαζομένων και των κατοίκων του νησιού μας.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για νοσοκομείο και δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας πλήρως στελεχωμένες με μόνιμο προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

 

Ο Πρόεδρος : Κ. Μαδυτινός                         Η Γραμματέας : Βασ. Νιαουνάκη

Σημ. LimnosNea.gr:  Η Φωτογραφίες  ειναι από τις κινητοποιησεις της 25ης  Μαρτίου 23,  όταν  επισκέφθηκε τη Λημνο  η Αναπληρώτρια Υπουργός  Υγείας  για την Παρελαση της Εθνικής Γιορτής.  Το θεμα των κινητοποιήσεων ήταν η έλλειψη Αναισθησιολόγου απο το Νοσοκομειο της; Λημνου .

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button