Λήμνος

Τα σχολεια ανοιξαν (11-9) : Δήλωση της Ελεον. Γεωργα

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας  καλή πρόοδο , καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο των εκπαιδευτικών μας και καλή δύναμη σε όλους τους  γονείς.

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας, για αυτό και η  εκπαίδευση αναδεικνύεται  σε σημαντικότατο εφόδιο προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους προσωπικούς τους  στόχους και τα όνειρά τους αλλά και ταυτόχρονα  να συμβάλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε την υποχρέωση να προχωρήσουμε στην υλοποίηση έργων σχολικής υποδομής με κτιριολογικό προγραμματισμό, εκτίμηση του μαθητικού πληθυσμού , μελέτες έργων με ωριμότητα ώστε να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση της υλοποίησής τους.

Το σχολικό περιβάλλον μπορεί να είναι τόπος πνευματικής δημιουργίας και έκφρασης , εφόσον καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών .

Δίνουμε έμφαση στις σχολικές μονάδες κάθε βαθμίδας στη Μύρινα και στα χωριά μας . Εστιάζουμε στην απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των ειδικών μας σχολείων .

Καλή σχολική χρονιά!

Λήμνος, 11-09-2023

 

Ελεονώρα Γεώργα

Υποψήφια Δήμαρχος Λήμνου

«ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ»

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button