ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Σοκολάτες και Σκοπαγίδες !

Έχουν πληθύνει, αυτές τις μέρες με τα κρύα οι διαφημίσεις για τη σοκολάτα, αν το παρατηρήσατε. Και είναι φυσικό αφού με τις   καιρικές συνθήκες  ο οργανισμός  του ανθρώπου ζητά το έντονο   συμπυκνωμένο γλυκό με τη γευστική δύναμη, όπως ειναι η σοκολάτα…

Όμως είναι καιρός και για σκοπαγίδες  που έχουν τα ίδια στοιχεία  με τη Σοκολάτα. Ένταση στη Γεύση και συμπυκνωμένη  θρεπτική δύναμη.

Θα περάσει πολύς καιρός, ίσως να μην έρθει και ποτέ για  να δούμε σε κεντρικά κανάλια διαφήμιση για τη Σκοπαγίδα  και ας έχει την ίδια με τη σοκολάτα ένταση γεύσης  και  θρεπτικών στοιχείων… Λέγεται ότι  στην  πολύχρονη και κοπιαστική Εκστρατεία του Μεγάλου Αλέξανδρου ένα βασικό διατροφικό είδος, ήταν τα Ξερά Σύκα…

Δεν θα τη βρούμε στα ράφια των σουπερ Μάρκετ σε χρωματιστές μικρές συσκευασίες …  και ας το αξίζει ! Χρειάζονται  πρωτοβουλίες καινοτομίες , συνεταιρισμοί παραγωγών, κεφάλαια…για να γινει αυτό !

Παντως για οσους εχουν  στο ψυγειο τους, για να διατηρούνται καλύτερα,  σκοπαγιδες…  είναι καιρός  για κατανάλωση.

Για καλύτερη χρήση βάλτε τη σκοπαγίδα  κοντά  σε μια θερμαντική συσκευή, κουζινα κλπ και   σε ελάχιστη ώρα η σκοπαγίδα θα  εχει ζεσταθει,  μαλακώσει και αφήσει άρωματα  που σπάνε τη Μύτη ! ( η σοκολάτα υστερεί σε αυτό – στα αρώματα)

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button