Επιλεγμένα

SOS – Σβήνει το Επαρχείο…

Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου του Περιφερειάρχη,   που μας  ήρθε με μια φωτογραφία απο τη συνάντηση της Διαχειριστικής Αρχής.

Είναι,  μου φαίνεται,  η συνάντηση για την οποία ο Δήμαρχος  Λήμνου Δημ. Μαρινάκης είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τέταρτης 30/10, ότι έκανε ένα ταξίδι “γολγοθά”( στη Μυτιλήνη μέσω Αθηνών) και  ο χρόνος που του έδωσαν για να εκθέσει τις Θέσεις του ήταν 4,5 λεπτά !!!

Στη Φωτογραφία διακρίνονται  δεξιά  σε πρώτο πλάνο ο Έπαρχος Λήμνου  Βλάτας Λαμπρινός Άγγελος και ο Δήμαρχος.

Θα περιμέναμε  απο τον Έπαρχο,  κυριως,  για την  περίπτωση αυτή  μια ενημέρωση, όμως ούτε για αυτή τη συμμετοχή του,  ούτε για άλλες δραστηριότητες έχουμε ενημέρωση και αυτό είναι ένα μείον για το Επαρχείο Λήμνου,  το οποίο έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στη Λέσβο μετέβη την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μεταφορών και Επικοινωνιών κύριος Νίκος Νύκτας προκειμένου να συμμετάσχει στην Τεχνική Συνάντηση της Διαχειριστικής Αρχής και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ.

Ακολούθως, πραγματοποίησε συνάντηση με τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών – Επικοινωνιών και συζήτησε ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και ειδικότερα στην άμεσα δρομολογούμενη επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Λέσβου. Ο Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρινόμενος στα ζητήματα που έθεσαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες υποσχέθηκε την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη του σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

 

Επίσης σε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Π.Β.Α συζητήθηκε η κατάρτιση του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής για το 2020 καθώς και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Νησιών Βορείου Αιγαίου για ένταξη και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button