ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Στη Λεσβο η 33η Θεατρική Συνάντηση Αιγαίου

Δελτίο Τύπου

Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής: Πολιτισμός και Αθλητισμός στο προσκήνιο!

Φέτος, η Γενική Γραμματεία δίνει το μεγάλο παρόν στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του αιγαιακού χώρου με τις 5 θεσμικές της διοργανώσεις:

Στον Πολιτισμό

Η πρώτη θεσμική διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που μετρά πλέον 32 και χρόνια ιστορίας επιστρέφει στο νησί εκκίνησης της. Η 33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στην έδρα της Γενικής Γραμματείας στη Λέσβο αυτό το φθινόπωρο με πλήθος δωρεάν παραστάσεων για ένα δεκαήμερο. Η πρωτοβουλία της πραγματοποίησης της διοργάνωσης στο νησί της Λέσβου ανήκει στη Γενική Συνέλευση της ΟΕΘΑ έπειτα από κοινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη

Για το λόγο αυτό την προσεχή εβδομάδα στελέχη της ΓΓΑΙΝΠ με επιτελείο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (ΟΕΘΑ) αφού διερευνήσουν δυνητικούς χώρους (εγκαταστάσεις Γενικής Γραμματείας, Δήμου Μυτιλήνης, Δήμου Δυτικής Λέσβου, μουσεία και λοιπούς χώρους πολιτισμού) θα οριστικοποιήσουν το σχεδιασμό τους στην πρώτη γενική σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία έχει συσταθεί με Πρόεδρο της τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Το Θέατρο Ταξιδεύει στην Άγονη Γραμμή

Μετά το Πάσχα αναμένεται να αναρτηθεί και το κάλεσμα από την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου για τη 2η θεσμική μας διοργάνωση «Το Θέατρο Ταξιδεύει στην Άγονη Γραμμή». Εκεί οι Αιγαιοπελαγίτικοι Ερασιτεχνικοί Θίασοι μας καλούνται να ταξιδέψουν στην άγονη γραμμή και να προσφέρουν ψυχαγωγία και «κάθαρση» σε κατοίκους των ακριτικών μας νησιών.

Η Φωτογραφία ειναι απο το 2014 όταν η συνάντησή  εγινε στη Λημνο με χρήση και του Αρχαίου Θεατρου Ηφαιστείας

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button