Επιλεγμένα

Στη PHILOXENIA απο Παρασκευή 8/11- Περιμένουμε ενημέρωση

Ετοιμάζονται οι Τουριστικοί Φορείς της Λημνου,  μαζι με ιδιώτες,  να ταξιδεύσουν στη Θεσσαλονίκη για την Τουριστκή Εκθεση,  που ξεκινά την Παρασκευή 8 Νοεμβρη για ένα  τριήμερο, μέχρι την Κυριακή.

Ήδη το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων με τον  έμπειρο Πρόεδρο του, μέχρι πρότινος Πρόεδρο και του Δημοτικού  Φορέα:  ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ,  Δημ. Σφενδύλη,   μας ενημέρωσε για τη συμμετοχή του.

Tο περιμένουμε  και απο τους αλλους Φορείς να  μας ενημερώνουν με καθημερινά Δελτια  Τύπου.

Μαζι με την ενημέρωση του Σωματείου  Ενοικιαζομένων, δημοσιεύουμε δυο  λόγια και για όσα αναφέρονται επισήμως  για τη philoxenia.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ

Μύρινα 5 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Συμμετοχή στην έκθεση Philoxenia 2019

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων  μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου αποφάσισε να συμμετάσχει  στην Διεθνή  Τουριστική έκθεση Philoxenia 2019 που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από 8-10 Νοεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου ,ο πρόεδρος κ.Σφενδύλης Δημήτρης και η ταμίας κ.Καλημανά Θεοδοσία θα παραβρεθούν στο περίπτερο του Δήμου Λήμνου ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για την προβολή και την προώθηση του νησιού μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε  στο νέο Διαχειριστικό Συμβούλιο της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική  καλή επιτυχία  και να συνεχίσει επάξια το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

 

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Σφενδύλης Δημήτρης

 

ΑΠΟ ΤΟ SITE PHILOXENIA

H Philoxenia, εδώ και 35 χρόνια υποδέχεται και φιλοξενεί εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Η Philoxenia είναι:

  • η κλαδική έκθεση που με συνέπεια και συνέχεια αποτελεί εδώ και 35 χρόνια ουσιαστικό θεμέλιο για το ελληνικό τουριστικό επιχειρείν.
  • ο εκθεσιακός και συνεδριακός κόμβος συνάντησης φορέων και ιδιωτών του τουρισμού στον  οποίο συγκεντρώνονται τα καινοτόμα στοιχεία και οι τάσεις του κλάδου.
  • οι πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και δράσεις μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.
  • το καθιερωμένο PR ραντεβού των επαγγελματιών του τουρισμού στην Θεσσαλονίκη.
  • η φιλοξενία του σήμερα και του αύριο στον ΚΟΣΜΟ!

Σφυγμομετρά τους αναπτυξιακούς ρυθμούς και τις τάσεις που υπαγορεύουν οι διεθνείς εξελίξεις στον τουρισμό, ενώ παράλληλα, αποτελεί τη μεγάλη σκηνή συνάντησης των παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Για το 2019, η καθιερωμένη τουριστική έκθεση της χώρας υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 8-10 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button