Ανακοινώσεις

Στην Πλατεία Κοντοπουλίου, τα σπουδαία !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο, 1η Αυγούστου2020, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση του πρώτου Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Λήμνο, προσβάσιμου στο ευρύ κοινό. Ο αυτόματος απινιδωτής είναι μια συσκευή, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και εκτός νοσοκομείου ένα περιστατικό καρδιακής ανακοπής. Η τοποθέτηση έγινε στην κεντρική πλατεία του Κοντοπουλίου, στον εξωτερικό τοίχο του ιερού ναού της Αγίας Αναστασίας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Στις άμεσες υποχρεώσεις του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου είναι η εκπαίδευση ομάδας εθελοντών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν αυτούς που ήδη βρίσκονται σε θέση να τον χρησιμοποιούν.

Από τις 4 Φωτογραφίες που λάβαμε επιλέξαμε αυτή που δείχνει την αντιπροσωπευτικότητα   αυτής  της εκδήλωσης.

Απο Αριστερά:  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγ. Χριστοφιδέλλης, ο Επαρχος Αγγελος Λαμπρινός Βλάττας,  ο γνωστός για την κοινωνική δράση, Κοντοπλιανός,  Παντελής Μπούμπουρας, ο Μητροπολίτης Ιερόθεος Γ΄, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, Θωμαής Λούκας και (λογικά)  ο Ιερέας  του Χωριού.    

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button