ΕπιλεγμέναΛήμνος

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!!

Ο,τι έγινε  σήμερα στην Ηφαιστεία ήταν συγκλονιστικό.

Συγκλονιστικό ηταν  το έργο της Μ. Λαμπαδαρίδου Πόθου:  ΈΚΤΩΡ  Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

Συγκλονιστική ηταν και η απόδοση του έργου από όλους τους τοπικούς Ηθοποιούς. (προσέξτε το ήτα το κεφαλαίο και η αποφυγή του χαρακτηρισμού τους ως ερασιτέχνες)

Συγκλονιστική  ήταν  προσέλευση του Κοινού,  που γέμισε το Αρχαίο  Θέατρο και έδειξε τη δίψα του για τέτοιες παραστάσεις.

Συγκλονιστική,  μπορώ να πω ότι ήταν, μετά απο 4 χρόνια,   και η χρήση ξανά  του χώρου για παραστάσεις αρχαίου θεάτρου,  που προοιωνίζει  ένα φεστιβάλ κάθε καλοκαίρι.

Συγκλονιστικό  ήταν που ο κόσμος έφυγε συγκλονισμένος και όχι απλά συγκινημένος  από ένα έργο,  που δεν ήταν και τόσο εύκολο να κατανοηθεί !

Με τον ίδιο χαρακτηρισμό  θα μιλήσω για τη σκηνοθεσία, καθώς και τη μουσική σύνθεση και την   παρουσία  ζωντανής ορχήστρας.

Εμπνευσμένη,  και για αυτό συγκλονιστική,   η κατασκευή  του υπαινικτικού  Δούρειου   Ίππου, σύμβολο της ήττας της Τροίας.

Και ο μικρός, 4χρονος νομίζω, συγκλονιστικός και συγκλονισμένος,  όταν τον είδα μετά την παράσταση,  στο ρόλο  του “κοιμισμένου” (έτσι του είπαν)   Αστυάνακτα , γιου του  Εκτορα.

Πιο αναλυτικά και με ηχητικά,  αύριο Δευτέρα 16/9 στην εκπομπή του Ράδιο Αλφα.

Σε επόμενη ανάρτηση, θα μιλήσουμε με  ονόματα και  με περισσότερες φωτογραφίες

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button