Απόψεις

Συγκλονίζει ο χαμός του Στράτου Αγιοστρατίτη

Συγκλόνισε τους κατοίκους του Μουδρου  και όσους  άλλους τον  γνώριζαν,  ο θάνατος του Στράτου Αγιοστρατίτη, 51 ετών,  που έφυγε απ τη ζωή χθες,  1/4/21,  ξαφνικά και αναπάντεχα όπως συμβαινει με τα καρδιακά επεισόδεια ! Τώρα που έγραψα την ημερομηνία του συμβάντος σκέφτομαι  ότι  αν δεν ήταν τόσο σοβαρό,  θα μπορούσε να είναι “πρωταπριλιάτικο” αστείο.

Ο Στρατός Αγιοστρατίτης,  γέννημα – θρέμμα του Μουδρου, από οικογένεια  πολύ γνωστή  σ΄όλη τη Λήμνο, είχε απέραντη αγάπη για το Νησί  και φρόντιζε ποικιλοτρόπως  το μοναδικό του τοπίο.

Επέλεξε να εργαστεί εδώ και το έκανε στο Αεροδρόμιο ως υπάλληλος  στην ΥΠΑ. Είχε όμως σπουδάσει βιολογία και έκανε διδακτορικό στην Αγγλία.

Είχε δυο παιδιά ένα κορίτσι που σπουδάζει  στην Αθήνα και το αγόρι  στο Μουδρο,  που έμεινε  μαζί του.

Η αδελφή του προσφέρει υπηρεσίες αγάπης εργαζόμενη στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Το πιο τραγικό Πρόσωπο σε αυτόν τον Χαμό είναι η μητέρα του η Ντίνα Αγιοστρατίτη.

Τα τηλέφωνα,   για αυτή την  απώλεια,  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ είναι πολλά για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους  στην Οικογένειας του.

Κάποια από τα άτομα αυτά  έχουν άμεση, προσωπική,  οικογενειακή σχέση, (Ντινα Καβάσιλα, Βαρβάρα Βλαχόπουλου, Δημ. Αχιλαδέλλης)  και μας μίλησαν με συντριβή  για  το Στράτο και  για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου που αφήνει ένα αποτύπωμα που δεν θα ξεπεραστεί.

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button