ΑνακοινώσειςΕπίκαιρα

Συλλόγου Καμινιωτών: Ψήφισμα για το Νοσοκομειο

Ψήφισμα Συλλόγου Καμινιωτών Λήμνο ¨Η ΠΟΛΙΟΧΝΗ¨

Ο Σύλλογος Καμινιωτών Λήμνου «Ή ΠΟΛΙΟΧΝΗ» στέκεται ενεργά και αποφασιστικά στο πλευρό των κατοίκων, των φοιτητών, των φίλων, των επισκεπτών του νησιού και του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετεί στη Λήμνο και καταθέτει ψήφισμα ενώπιον όλων των αρμόδιων φορέων για την προστασία της δημόσιας και δωρεάν υγείας και περίθαλψης στο νησί.

Η Λήμνος είναι το όγδοο μεγαλύτερο νησί της χώρας σε ακριτική γωνιά του Βορείου Αιγαίου. Η ακτοπλοϊκή πρόσβαση στην κοντινότερη περιοχή (Καβάλα ή Μυτιλήνη) απέχει τέσσερις με πέντε ώρες εξαιρουμένης της αναμονής του μέσου. Οι δομές υγείας του νησιού, με πρώτο το Νοσοκομείο της Λήμνου υποστελεχωμένες και χωρίς την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις καθημερινές ανάγκες υγείας των κατοίκων .

Υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο και απαιτούμε άμεσα εδώ και τώρα:

Την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Λήμνου με όλο το μόνιμο ιατρικό προσωπικό που προβλέπεται από τον ισχύοντα Οργανισμό του νοσοκομείου του νησιού ,ώστε να καλύπτονται πλήρως οι σύγχρονες, πραγματικές ανάγκες των κατοίκων.
Να καθιερωθούν κίνητρα για την προσέλκυση και την παραμονή μόνιμων γιατρών στο νοσοκομείο.
Τη δημιουργία και λειτουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας με όλο το μόνιμο προσωπικό και τον εξοπλισμό που προβλέπεται για τις μονάδες αυτές.
Στελέχωση του πολυιατρείου του Μούδρου με το απαραίτητο ιατρικό και λοιπό προσωπικό.
Επαρκή στελέχωση του ΕΚΑΒ με μόνιμο προσωπικό και πτητικά μέσα για τις διακομιδές που χρειάζονται.
Παρακαλώ απαντήστε μας άμεσα εάν συμφωνείτε.

Σημ. ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ : Φωτογραφία με αυτοκίνητα του ΕΚΑΒ και στο βάθος το Κέντρο Υγείας.
Υπάρχουν κτιριακές υποδομές, υπάρχουν και Τμήματα καλά στελεχωμένα. Όμως λείπουν και Ιατρικές ειδικότητες, που τον τελευταίο χρόνο έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο, παρά τα όσα λέγονταν στη φούρια του Κορονοϊού. Λείπει , περιέργως και υπόπτως, και Διοικητής από το Νοσοκομείο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button